havadurum

Genel Merkez`den Sarıbaş`a ödül

Cumhuriyet Halk Partisi, Parti İçi Eğitim Biriminin, 2014 Yerel Yönetim Seçimleri Aday Adayı Eğitim Programı çerçevesinde, yerel yönetim konusunda deneyim sahibi, uygulamanın içinden gelen ve akademik kadrolardan oluşan eğitmen gurupları acılığı ile Büyükşehirler için iki, diğer iller için iki günlük eğitim çalışmaları devam ediyor. Aday adaylarına bilgi birikimlerini aktaran CHP Çanakkale Milletvekili Ali Sarıbaş, CHP Genel Merkezi tarafından ödüllendirildi.

628
Büyükşehir Belediyesi sınırları içerisinde yer alan aday adaylarının iki gün, diğer illerin ise bir günlük eğitim çalışmalarına katıldığı programa, Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayları, İl, ilçe ve Belde Belediye Başkan Aday Adayları ile Belediye Meclisi ile İl Genel Meclisi Aday Adaylarının CHP Parti Okulu’nun belirlediği il ve yerlerde 150-250 kişilik gruplar halinde sürdürüldü. Genel Başkan Yardımcısı Perihan Sarı başkanlığında, yerel yönetim konusunda deneyim sahibi, uygulamanın içinden gelen ve akademik kadrolardan oluşan eğitmen grupları Türkiye’nin pek çok farklı bölgelerinde görev yaparak aday adaylarına yerel yönetimler konusunda bilgi, birikim ve tecrübelerini aktardılar. 2014 Yerel Yönetim Seçimleri Aday Adayı Eğitim Programı çerçevesinde, CHP Çanakkale Milletvekili Ali Sarıbaş da eğitici olarak katıldı. Çanakkale Milletvekili Ali Sarıbaş, programlarda Mimar-Mühendis mesleğinin vermiş olduğu bilgi ve birikimlerini uzun yıllar Belediye Başkanı olarak görev yaptığı deneyim ve tecrübeleri ile birleştirerek, CHP Genel Merkezin vermiş olduğu görev çerçevesinde, pek çok aday adayı eğitim programına katıldı. CHP Parti İçi Eğitim Birimi Türkiye genelinde gerçekleştirdiği eğitim çalışmaları sona gelirken, Yerel Yönetimler Seçimi Aday Adayı Eğitim programlarına eğitici olarak katılıp, destek verenler Ankara HiltonSa otelinde düzenlenen bir törenle plaketleri verildi. CHP Çanakkale Milletvekili Ali Sarıbaş’ın da bu maratonda (2014 Yerel Yönetim Seçimleri Aday Adayı Eğitim Programı) tecrübe, bilgi ve birikimleri ile vermiş olduğu emek takdir edilerek kutlandı. Eğitime katkı verenlere düzenlenen törende ayrıca günün önem ve anlamına binaen plaketle ödüllendirildiler. Törende, Sarıbaş’ın plaketini ise Genel Başkan Yardımcısı Perihan Sarı ile Genel Başkan Yardımcısı Nihat Matkap birlikte sundular. Her iki Genel Başkan Yardımcıları da Sarıbaş’ı eğitime vermiş olduğu çok değerli bilgi, birikim ve tecrübelerini aktarmasında dolayı kutlayıp, 2014 Yerel Yönetim Seçimleri Aday Adaylarının çok faydalı ve önemli bilgilerle donandıklarını belirttiler.
 
“Partim için her göreve hazırım”
Sarıbaş törende, CHP’nin bir neferi olduğunu, partisinin vereceği her ne görev olur ise seve seve yerine getirmekten mutluk duyacağını, bu anlamda Parti Okulunun 2014 Yerel Seçimleri Aday Adaylarına yönelik düzenlediği Parti İçi Eğitim Çerçevesinde, uzun yıllar Çanakkale Çan’da dört dönem üst este görev yaptığı Belediye Başkanlığında edindiği tecrübe, bilgi ve birikimlerini aday adaylarına aktarmaktan mutluluk duyduğunu ve bu görevi de seve seve yaptığını ifade etti. Emeğinin plaketle de ödüllendirilerek takdir edilmesine de ayrıca teşekkür eden Sarıbaş, partinin vereceği her ne olursa olsun tüm görevlere de hazır olduğunu dile getirdi.
Paylaş