Genç kadın kendini vurdu

Cumhuriyet Meydanında yalnız başına bir bankta oturan Z. A. İsimli genç bir kadın nereden temin ettiği bilinmeyen bir tabancayla kendini vurdu. Gece saatlerinde meydana gelen olayda karnına tek el ateş eden Z.A. çevredekilerin 112 acil servisi aramasıyla olay yerine yakın olan Çanakkale Devlet Hastanesine götürüldü. Hayati tehlikesi devam eden 23 yaşındaki Z.A. yoğun bakımda tedavi altına alınırken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

1149
Edinilen bilgiye göre, 23 yaşındaki Zekiye Aymaz oturduğu bankın üzerinde bir telefon görüşmesi yaptı. Cumhuriyet Meydanı’ndaki bir işyeri önündeki bankta görüşmesini tamamladıktan sonra tabancayı karnına dayayıp tetiği çeken genç kız ağır yaralandı.
 
Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen 112 acil servisi ekipleri, ağır yaralanan genç kızı ambulans ile Devlet Hastanesi’nde tedavi altına aldı. Olay yerini güvenlik şeridi çeken polis ekipleri ise bölgede çalışma yaparken, Çanakkale Devlet Hastanesi`ne kaldırılan Zekiye Aymaz`ın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.
Paylaş