Gelibolu müdürleri toplandı

Gelibolu Kaymakamı Bekir Abacı başkanlığında, okul müdürleri bir araya geldi. Okulların altyapı açısından güçlendirilmesi, okul ve öğrencilere yönelik kültürel, sanatsal ve sportif etkinliklerin arttırılması, İlçemizdeki okulların tercih edilebilirlik düzeyinin arttırılması konuları ele alındı.

363

Gelibolu Kaymakamı Bekir Abacı başkanlığında, Gelibolu Öğretmen Evi Müdürlüğü toplantı salonunda okul müdürleri toplantısı yapıldı. Toplantıda 2022 - 2023 Eğitim Öğretim Yılı değerlendirilerek, 2023 - 2024 Eğitim Öğretim Yılında yapılacak çalışmalar hakkında Kaymakam Abacı bilgilendirildi. Gelibolu İlçesi Stratejik Planı ( 2022 - 2026) kapsamında; Okulların altyapı açısından güçlendirilmesi, okul ve öğrencilere yönelik kültürel, sanatsal ve sportif etkinliklerin arttırılması, İlçemizdeki okulların tercih edilebilirlik düzeyinin arttırılması konuları ele alındı.

Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından verilen kursların vatandaşlarımız tarafından büyük ilgi gördüğü ve mesleki eğitim açısından büyük yol kat edildiği aktarıldı, Kaymakam Abacı; bilgilendirme ve çalışmaları memnuniyetle dinledi. Abacı katılımcılara teşekkür ederek, çalışmaları için başarılar diledi.
(Dilan Kaynak)

Paylaş