Gelibolu Belediyesi, İngiliz GDI üyelerini ağırladı

Gelibolu Belediye Başkanı Ali Kamil Soyuak, Gelibolu Derneği tarafından organize edilen etkinlikler kapsamında ilçeye gelen İngiliz GDI Derneği yönetimi ve üyelerini ağırladı. Ziyaret, yaklaşık 100 yıl önce verilen kurtuluş mücadelesinin anısını onurlandırma amacı taşıyor.

533

Gelibolu Belediye Başkanı Ali Kamil Soyuak, Gelibolu Derneği'nin organizasyonu ile ilçeye gelen İngiliz GDI Derneği yönetimi ve üyelerini belediyede misafir etti. Başkan Soyuak, bu ziyaretin, atalarının kahramanca sergilediği kurtuluş mücadelesini onurlandırmak adına büyük bir anlam taşıdığını belirterek, Gelibolu halkı adına derneğe ve misafirlere teşekkür etti.

Soyuak, bu ziyaretin, atalarının kahramanca sergilediği kurtuluş mücadelesini onurlandırmak adına büyük bir anlam taşıdığını belirterek sözlerine ekledi Soyuak; “Gelibolu Derneği tarafından organize edilen etkinlikler kapsamında Gelibolu’ya gelen İngiliz GDI Derneği Yönetimi’ni ve üyelerini Belediyemizde misafir ettik.

Yaklaşık 100 yıl önce bu topraklarda atalarımızın kahramanca sergilediği kurtuluş mücadelesinin anısını onurlandırmak adına yapılan bu ziyareti oldukça anlamlı buluyoruz. Bu anlamlı ziyareti organize eden Gelibolu Derneği Başkanı Em. Kur. Alb. Sayın Süleyman Taş’a, İngiltere’den ilçemize ziyarete gelen İngiliz GDI Derneği Üyeleri Dr. Haldun Solmaztürk, Simon Davies, David Ellis, Rob Ellis, Mark Brown, Anne Brown, Margaret Tinsley, Andrew Tinsley, Eric Langford, Anthea Langford, Ray Windmill ve Joy Hanauer’e Gelibolu halkı adına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş