havadurum

Galatasaray ve Fenerbahçe maçının hakemi belli oldu

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında Suudi Arabistan'da oynanacak Süper Kupa maçını hakemi belli oldu.

1487

Türk futbolunun en büyük rekabeti, bu yıl ilk kez Suudi Arabistan’da yaşanacak. Galatasaray ve Fenerbahçe, Turkcell Süper Kupa maçında kozlarını paylaşacak. Bu maç, hem iki takımın hem de Türk futbolunun prestiji için büyük önem taşıyor.

Galatasaray ve Fenerbahçe Riyad’da Karşılaşacak

Türkiye’nin iki dev takımı Galatasaray ve Fenerbahçe, 29 Aralık Cuma günü Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da Turkcell Süper Kupa maçında karşı karşıya gelecek. Bu maç, iki takım arasındaki rekabetin yeni bir boyut kazanmasına neden olacak.

Maçın Hakem Kadrosu Belli Oldu

Turkcell Süper Kupa maçının hakemi, Türkiye Futbol Federasyonu tarafından Abdulkadir Bitigen olarak açıklandı. Bitigen, bu önemli maçta düdük çalacak ilk isim olacak. Bitigen’in yardımcı hakemleri ise Erdem Bayık ve Mustafa Savranlar olacak. Maçın dördüncü hakemi ise Volkan Bayarslan olarak belirlendi.

Maç Nerede ve Ne Zaman Oynanacak?

Turkcell Süper Kupa maçı, Suudi Arabistan’ın Riyad şehrinde bulunan Al-Awwal Park (Kral Suud Üniversitesi) Stadyumu’nda oynanacak. Maçın başlama saati ise 20.45 olarak duyuruldu. Maçı izlemek isteyen futbolseverler, beIN Sports kanalından canlı olarak takip edebilecek.

(Erhan Taylan

Paylaş