Galatasaray, UEFA Kadınlar Şampiyonlar Liginde Romaya yenildi

Galatasaray, UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi'nde Roma'ya Farklı Yenildi
Temsilcimiz Galatasaray, UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi A Grubu'ndaki ikinci maçında Roma'ya 6-1 mağlup oldu. Sarı-kırmızılıların tek golünü Andrea Staskova attı. Galatasaray, bir sonraki maçını Wolfsburg ile oynayacak.

197

UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda mücadele eden temsilcimiz Galatasaray, bugün ikinci maçına çıktı. Sarı-kırmızılı temsilcimiz, İtalya'nın Roma ekibine Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda 6-1 mağlup oldu. Temsilcimizin tek golü 76. dakikada Andrea Staskova'dan geldi.

Galatasaray, A Grubu'ndaki ilk maçında Fransa'nın Lyon ekibine deplasmanda 3-0 yenilirken, Roma ilk maçında Alman ekibi Wolfsburg'u 1-0'la geçmişti. Gruptaki diğer maçta Lyon, deplasmanda Wolfsburg'u 2-0 mağlup etti.

Temsilcimiz Galatasaray'ın Roma ile oynadığı maçı Kadın A Millî Takım teknik heyeti ve oyuncularımız, Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek ve TFF Kadın Futbolu Maç Planlama ve Organizasyon Müdürü Zafer Şen de tribünden takip etti. Üçüncü haftada Galatasaray - Wolfsburg ve Roma - Lyon müsabakaları 13 Kasım 2024 Çarşamba günü oynanacak.

(HABER MERKEZİ)
Paylaş