havadurum

Galatasaray Sacha Boey için KAP açıklaması yaptı! Bayern Münih Transferi resmiyet kazandı

Galatasaray'ın yıldız sağ beki Sacha Boey için Bayern Münih ile transfer görüşmeleri son aşamaya geldi. Alman ekibinin teknik direktörü Thomas Tuchel, Fransız oyuncunun transferi konusunda açıklamalarda bulundu.

1037

Galatasaray'ın Fransız sağ beki Sacha Boey, Bayern Münih'e transfer oluyor. Alman ekibinin teknik direktörü Thomas Tuchel, transferin bugün resmiyete döneceğini söyledi. Galatasaray, Boey için 30 milyon euro + bonuslar kazanacak.

Galatasaray'da son günlerde en çok merak edilen durum olan Sacha Boey transferi için sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Bayern Münih'in teknik direktörü Thomas Tuchel, Fransız sağ bekin transferi konusunda açıklamada bulundu. Tuchel, "Sacha Boey'in bugün bizim oyuncumuz olacağını düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

Bayern Münih, Galatasaray'ın şartlarını kabul etti

Yönetimden alınan bilgiye göre Galatasaray ile Bayern Münih arasındaki Sacha Boey pazarlığı son aşamaya gelirken, Alman temsilcisinin sarı-kırmızılıların transfer şartlarını kabul ettiği öğrenildi. İstanbul’a özel uçakla gelen Bayern Münih yetkililerinin resmi açıklamanın gelmesinin ardından Boey ile Münih'e dönmesi bekleniyor.

Galatasaray, Boey için 30 milyon euro + 5 milyon euroluk kolay ulaşılabilir bonuslar talep etti. Bayern Münih, bu teklifi kabul etti. Sacha Boey'i 1 milyon euro'ya alan Galatasaray, transfer kârının yüzde 15'ini eski kulübü Rennes'e gönderecek.

Boey, Bayern Münih ile 4.5 yıllık anlaştı

Öte yandan Sacha Boey, Bayern Münih ile 4.5 yıllık sözleşme konusunda anlaşma sağladı. Boey, 3 milyon euro'nun üzerinde ücret alacak. Fransız sağ bek, bu sezon Galatasaray'da 31 maça çıkarken 2 kez gol sevinci yaşadı. Boey, Bayern Münih ile ilk antrenmanına yarın çıkacak.

KAP Açıklamasının Tamamı

Profesyonel Futbolcumuz Sacha Boey'nin kesin transferi konusunda FC Bayern München AG ile anlaşmaya varılmıştır.

Yapılan anlaşmaya göre transfer gelirimiz net 30.000.000 Euro olup FC Bayern München AG, Şirketimize net 5.000.000 Euro tutarında şarta bağlı bonus ödeyecektir.

Ayrıca futbolcunun başka bir kulübe transfer olması durumunda FC Bayern München AG gerçekleşmeyen şarta bağlı bonusların tamamını şirketimize ödeyecektir.

Buna ek olarak iki tane hazırlık müsabakası düzenlenmesi konusunda anlaşılmış olup FC Bayern München AG, müsabakalar kapsamında gerçekleşecek kârın %50'sini Şirketimize ödeyecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Galatasaray, sağ bek arayışına başladı

Galatasaray, Sacha Boey'in yerini doldurmak için sağ bek arayışına başladı. Sarı-kırmızılılar, Boey'in transferinden elde edeceği gelirle yeni bir sağ bek transferi yapmayı planlıyor. Galatasaray'ın gündemindeki isimler arasında Noussair Mazraoui, Zeki Çelik ve Kevin Mbabu gibi isimler bulunuyor.

(HABER MERKEZİ)
Paylaş