Galatasaray Medicana Sağlık Grubu ile anlaştı

Galatasaray Spor Kulübü ve Medicana Sağlık Grubu arasında sağlık sponsorluk anlaşmasının basın toplantısı düzenlendi.

469
Galatasaray, 30 yılı aşkın sağlık sektörünün öncü kurumları arasında yer alan Medicana Sağlık Grubu ile üç yıllık futbol ve amatör branşları içeren sağlık sponsorluğu anlaşmasına imza attı. Ali Sami Yen Spor Kompleksi Rams Park'ta düzenlenen imza töreni Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Aydın Özbek, Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, Medicana Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO'su Reha Özkaya ve Medicana Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Bozkurt'un katılımıyla gerçekleştirildi.

Başkan Dursun Aydın Özbek basın toplantısında yaptığı konuşmada, Değerli Galatasaraylılar, bizi izleyen değerli basın mensupları... Hepinize saygılarımı sunuyorum. Galatasaray'ı daha güçlü, yarınlara hazır ve başarılı kılmak için yaptığımız çalışmalar konusunda sizi bilgilendirmek için buradayız. Sağlık grubu olarak Medicana ile çok güzel bir iş birliğimiz olacak. Geçmiş yıllarda bize aynı desteği veren Medical Park'a teşekkür gönderiyorum. Onlarla yaptığımız çalışmalarda da çok faydalı ve başarılı sonuçlar almıştık. Bu sene benzer şekilde hem amatör branşlarımızda hem de futbol takımımızın sağlık sorunlarını çözmek üzere Medicana Grubu ile iş birliği anlaşmasını imzalayacağız" ifadelerine yer verdi.

Medicana ile yapılan bu anlaşmadan büyük memnuniyet duyduklarını dile getiren Başkan Özbek, "Medicana çok büyük bir grup. 30 yılı aşkın sağlık hizmetinde büyük başarı elde ettiler. Avrupa'nın üzerine geçmiş durumda. Verilen hizmet, hastaların ağırlanması çok başarılı şekilde sürdürülüyor. Bu hizmetlerinden dolayı Medicana'ya çok teşekkür ediyorum. Böyle bir grupla iş birliği yapmaktan dolayı çok memnunum. Galatasaray'a da çok iyi hizmetler vereceğini biliyorum. Galatasaray'ın bir araya, tek yumruk haline gelmesi çok önemli. Onun için Sevgili Fatih Bozkurt'a Galatasaray'la ilgili yaptığı çalışmalardan ötürü teşekkür ediyorum" diye konuştu.
(Erhan Taylan)
Paylaş