havadurum

Galatasaray-Bayern Münih Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?

Galatasaray-Bayern Münih maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte dev karşılaşmanın tüm detayları… Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu’nda Alman devi Bayern Münih ile kritik bir maça çıkıyor. Sarı-kırmızılılar, grupta liderlik yarışını sürdürmek için rakibini yenmek zorunda. Peki, Galatasaray-Bayern Münih maçının hakemi kim? Muhtemel 11’ler nasıl olacak? Maçın önemi nedir? İşte bu soruların yanıtları…

1372

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu’nda Alman devi Bayern Münih ile kritik bir maça çıkıyor. Sarı-kırmızılılar, grupta liderlik yarışını sürdürmek için rakibini yenmek zorunda. Peki, Galatasaray-Bayern Münih maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte dev karşılaşmanın tüm detayları…

Galatasaray-Bayern Münih Maçı Ne Zaman?

Galatasaray-Bayern Münih maçı, 24 Ekim Salı günü oynanacak. Rams Park Stadı’nda gerçekleşecek mücadele saat 19.45’te başlayacak.

Maç Hangi Kanalda?

Galatasaray-Bayern Münih maçı, Exxen platformundan canlı olarak yayınlanacak. Exxen, 24 Ekim’e kadar üye olan herkese 14 gün boyunca tüm maçları bedava izleme fırsatı sunuyor.

Maçın Hakemi Kim?

Galatasaray-Bayern Münih maçının hakemi, İtalyan Davide Massa olacak. Massa’nın yardımcılıklarını Filippo Meli ve Stefano Alassio yapacak. Dördüncü hakem ise Daniele Chiffi olacak.

Muhtemel 11’ler

Galatasaray: Muslera, Boey, Sanchez, Abdülkerim, Angelino, Kaan Ayhan, Torreira, Tete, Kerem Aktürkoğlu, Zaha, Barış Alper (Icardi)

Bayern Münih: Ulreich, Laimer, De Ligt, Kim, Davies, Kimmich, Musiala, Müller, Coman, Sane, Kane

Maçının Önemi

Galatasaray-Bayern Münih maçı, gruptaki liderlik yarışının kaderini belirleyecek bir karşılaşma olacak. Galatasaray, ilk maçta Kopenhag ile 2-2 berabere kalmış, ikinci maçta ise Manchester United’ı deplasmanda 3-2 yenmişti. Sarı-kırmızılılar, grupta 4 puanla ikinci sırada yer alıyor.

Bayern Münih ise ilk maçta Manchester United’ı evinde 4-3 yenmiş, ikinci maçta da Kopenhag’ı deplasmanda 2-1 mağlup etmişti. Alman ekibi, grupta 6 puanla lider durumda bulunuyor.

Galatasaray ile Bayern Münih arasında oynanacak maçın sonucu, gruptaki puan durumunu ve averaj durumunu büyük ölçüde etkileyecek. Galatasaray’ın galibiyeti halinde iki takım arasındaki puan farkı kapanacak ve sarı-kırmızılılar liderlik koltuğuna oturabilecek. Bayern Münih’in galibiyeti halinde ise Alman ekibi gruptan çıkma yolunda büyük bir avantaj elde edecek.

(Saim Tunçman)

Paylaş