havadurum

Fuara rekor ziyaretçi

Bursa Otoshow Fuarı’nı 143 bin 864 kişi ziyaret etti...

637
Bölgenin merakla beklediği Bursa Otoshow Fuarı, yurtiçinden ve yurtdışından Azerbaycan, Cezayir, Irak, Libya, Polonya, Mısır, Tunus ve Ürdün’den gelen 143.864 kişi tarafından ziyaret edildi. Son model araçların şovu rekor ziyaretçi ile sone erdi. Bursa OtoShow Fuarı Sektördeki Tüm Bakışları Bursa’ya Çevirdi. TÜYAP Bursa Fuarcılık Anonim Şirketi tarafından, Otomotiv Distribütörleri Derneği (ODD) işbirliğinde, KOSGEB, Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Bursa Ticaret ve Sanayi Odası`nın değerli destekleri alınarak hazırlanan Bursa Otoshow 2013 Fuarı Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlendi. İki yılda bir gerçekleşen Bursa OtoShow Fuarı, 4 ayrı salon ve fuayeden oluşan kapalı alanda ziyarete açık kaldığı süre boyunca yurtiçinden ve yurtdışından Azerbaycan, Cezayir, Irak, Libya, Polonya, Mısır, Tunus ve Ürdün’den gelen 143.864 kişi tarafından ziyaret edildi.
 
“Son model araçların şovu tüm bakışları Bursa’ya çevirdi”
Tüyap Bursa Fuarcılık A.Ş. Genel Müdürü İlhan Ersözlü; “Sektördeki önemli markaların en son modellerini sergilediği Fuar, düzenlenen cazip kampanyalarla otomobil severlerin karar verme sürecine katkı sağlayarak tüm bakışları Bursa’ya çevirdi. AUDI, CITROEN, DACIA, DAF, FIAT, FORD, GÜLERYÜZ COBRA, HONDA, ISUZU, IVECO, KARSAN, KASSBOHRER, KIA, MERCEDES BENZ, PORSCHE, PEUGEOT, RENAULT, RENAULT TRUCKS, SEAT, SUBARU, TIRSAN, TOYOTA ve VOLKSWAGEN otomobil, 4x4, ticari araç markaları ile ANADOL, CHEVROLET, DODGE, FIAT, FORD, OLDSMOBILE, PONTIAC marka başta olmak üzere klasik otomobiller ve sektörde faaliyet gösteren tunning firmaları, aksesuar firmaları, otogaz firmaları ve lastik firmalarından oluşan toplamda 64 marka, sergilediği 200 araç ile görsel bir şov sundu. Fuar süresince sergilenen değeri 35.000 TL ile 1.000.000 TL arasında değişen çeşitli segmentlerdeki araçlar için yoğun siparişler alındı” dedi.
 
“Markaların Bursa lansmanları yapıldı”
Tüyap Bursa Fuarcılık A.Ş. Genel Müdürü İlhan Ersözlü; “Bursa OtoShow Fuarı’nda; HONDA CRV 1.6 DİZEL ve CITROEN YENİ C4 GRAND PICASSO modellerinin lansmanları yapıldı. Ayrıca; Porsche’nin 911 modelinin 50. yılı nedeniyle ürettiği ve eylül ayında piyasaya çıkan PORSCHE 911’in tanıtımı Fuarımızda yapıldı” dedi. Bursa Klasik Otomobilciler Derneği tarafından fuar süresince Salon 1, 2 ve 3 te sergilenen 1928 modelden 1975 modele kadar farklı markalardaki 25 klasik araç ilgililere keyifli bir nostalji yaşattı. Elif Ece Uzun, Tatsyana Tsvıkevıc ve Şebnem Schaefer gibi ünlü mankenler fuarda yer alarak Bursa ve çevresinden gelen on binlerce ziyaretçiye görsel bir şov sundu. 6 Kasım 2013 Cumartesi günü ise Tuğba Yurt ve Sonuç grubu tarafından verilen konser katılımcılardan ve ziyaretçilerden büyük ilgi gördü. Fuar kapsamında yer alan “Tunning Özel Bölümü”nde sergilenen son model aksesuarlar Fuara çeşitlilik kazandırdı.
Paylaş