Ford Tourneo Courie

Ford ailesinin yeni üyesi Ford Tourneo Courier hayatınızı kolaylaştırmaya geliyor. Beklentilerinizin çok ötesinde olan Ford Tourneo Courier, Aslanlar Ford Plaza`da görücüye çıktı.

882
 
 
Otomotiv sektörünün lider firmalarından olan Aslanlar Ford Plaza`da müşterilerin beğenisine sunulan Ford Tourneo Courier aracını beğenen müşterilere ön satış yapılmaya başlandı. Ford ailesine yeni katılan araçlar, bu hafta sonu Kipa Alışveriş Merkezi`nde de vatandaşlara tanıtılacak. Aslanlar Ford Plaza yetkilileri tarafından bilgilendirilecek olan vatandaşlar, yeni araçların iç dizaynı başta olmak üzere özelliklerini de tanıma imkanı bulacaklar.
 
 
Ford Tourneo Courıer
İşte karşınızda tam beklediğiniz gibi bir araç, Ford Tourneo Courier! Sınıfının en düşük yakıt tüketim değerleriyle tutumlu, oturma alanı ve bagaj kapasitesiyle fonksiyonel, üstün teknolojileriyle akıllı, yenilikçi tasarımıyla göz kamaştıran Ford Tourneo Courier Kombi modelleri ile hayatınızda yeni bir dönem açacak.
 
Akıllıca düzenlenmiş bagaj alanı
Ayarlanabilir Arka Konsol sayesinde yanınıza almak istediğiniz her eşyanızı kolayca yerleştirebileceğiniz Ford Tourneo Courier, iki farklı yükseklik ayarını kullanarak ağır eşyanızı, kırılgan eşyanızdan ayırabilir veya eşyanızın sağlam yerleştiğine ve dışarıdan görünmediğine emin olmak için üzeri kapatılabiliyor. İhtiyacınız olmadığı zaman konsol yüzeyini arka koltuğa katlayıp, ortadan kaldırabilirsiniz.
 
Ford SYNC. Gelişmiş eller serbest teknoloji
Doğrudan vereceğiniz basit sesli komutlarla çalan parçaları yönetip, telefonla arama yapıp, gelen çağrıları da yanıtlayabilme özelliği taşıyan Ford SYNC ise sürücülere önemli bir kolaylık sağlıyor. Örneğin, cep telefonunuzda "ev" adıyla kayıtlı numaranız varsa "Ev ara" demeniz yeterli olan teknoloji sayesinde sistem bu numarayı otomatik olarak arıyor. USB ya da MP3/iPod® aygıtınızdan ya da Bluetooth®* uyumlu telefonunuzdan müzik dinlemek istediğinizde ise sesli komutları da kullanabilecek olan sürücülere, sistem gelen mesajları da sesli olarak okuyor.
 
Lider yakıt verimliliği
“Benzinli ya da Dizel olsun, sınıfında lider yakıt verimliliği bekleyebilirsiniz. İster ödüllü 1.0 litre EcoBoost benzinli motor, ister 1.5 litre ve 1.6 litre Duratorq dizel motorları tercih edin, planlarınızı mükemmel yakıt ekonomisine göre yapabilirsiniz” diyen Aslanlar Ford yetkilileri; “Çığır açan benzinli motor, büyük bir motorun gücünü, küçük bir motorun yakıt tüketim ve karbondioksit emisyonu düzeyleriyle sunmaktadır. Gelişmiş 1.5 veya 1.6 litre dizel motor mükemmel yakıt ekonomisine ulaşır. Özellikle, Otomatik Start Stop gibi, aracınız hareketsiz kaldığında ya da boşta çalışırken motoru kapatarak yakıt tasarrufu sağlayan teknolojilerle birleştirildiklerinde üstün verimlilik sağlar” dediler.
 
Akıllı Cihaz İstasyonu
Aracın akıllık cihaz istasyonu ile ilgili de bilgiler veren yetkililer; “Akıllı Cihaz İstasyonu cep telefonunuzu, MP3 çalarınızı ve uydu navigasyon aygıtınızı yerleştirebileceğiniz şekilde tasarlanmıştır. Diğer bir yerleşik bölmede hem USB (güç/şarj) ve AUX bağlantı girişleri bulunur. Gösterge paneli üzerinde ve araç panelinin hemen üstünde yer alması sayesinde sürücü bu bölüme kolayca ulaşabilir” ifadelerini kullandı.
 
“Her eşyanız için yer var”
Courier`in iç tasarımında, bozukluklardan 1,5 litrelik şişelere, A4 dosyalara kadar tüm eşyanın yerleştirebileceği pratik bölmelerinde bulunduğunu dile getiren yetkililer; ayrıca, ön yolcu koltuğunun altında, örneğin bir dizüstü bilgisayarın görünmeyecek şekilde rahatça yerleştirilebileceği büyüklükte özel bir bölmenin de bulunduğuna dikkat çektiler.
Paylaş