havadurum

Fenerbahçe Samsunspor maçı öncesi kadroyu açıkladı: 9 eksik!

Fenerbahçe, Samsunspor ile Trendyol Süper Lig'in ikinci haftasında karşılaşacak. Fenerbahçe kadrosunda, 9 oyuncu eksik. Heyecan dolu mücadele öncesi merakla bekleniyor.

2094

Fenerbahçe’nin yarın Samsunspor'la yapacağı Süper Lig karşılaşması öncesi kamp kadrosu belli oldu. Trendyol Süper Lig'in ikinci haftasında yapılacak mücadelede Fenerbahçe, deplasmanda Samsunspor'a konuk olacak. Teknik direktör İsmail Kartal, bu zorlu müsabaka için kamp kadrosunu belirledi. Fenerbahçe'nin yeni transferleri Cengiz Ünder ve Fred de kafilede yer aldı. Ancak hafif sakatlıklar yaşayan Rodrigo Becao, Osayi Samuel, Miguel Crespo, Miha Zajc, Samet Akaydin, Luan Peres, Emre Mor, Serdar Dursun ve Gustavo Henrique maç kadrosuna alınmadı. Samsunpor ile Fenerbahçe arasında oynanacak mücadelede Volkan Bayarslan düdük çalacak. Bayarslan’ın yardımcılıklarını Candaş Elbil ve Mustafa Savranlar. Maçın dördüncü hakemi ise Direnç Tonusluoğlu olacak.

Samsunspor Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

İki ekibin karşı karşıya gelecekleri Süper Lig müsabakası 21 Ağustos 2023 Pazartesi günü oynanacak. TSİ saat 21.00’de başlayacak olan müsabaka Bein Sports ekranlarından canlı izlenebilecek.

Fenerbahçe'nin Samsunspor maçı için belirlediği kamp kadrosunda aşağıdaki oyuncular yer alıyor:

Altay Bayındır, İrfan Can Eğribayat, Furkan Onur Akyüz, Alexander Djiku, Emir Ortakaya, Serdar Aziz, Ferdi Kadıoğlu, Mert Müldür, Yusuf Kocatürk, Jayden Oosterwolde, İsmail Yüksek, Bartuğ Elmaz, Sebastian Szymanski, Mert Hakan Yandaş, Fred Santos, Cengiz Ünder, Joshua King, İrfan Can Kahveci, Ryan Kent, Dusan Tadic, Edin Dzeko, Michy Batshuayi, Umut Nayir

Fenerbahçe, bu kadro ile Samsunspor deplasmanında zafer arayacak. Heyecan dolu mücadele merakla bekleniyor.
(Haber Merkezi)

Paylaş