Fenerbahçe'nin yeni gücü Youssef En-Nesyri İstanbul'da!

Fenerbahçe'nin yeni transferi Youssef En-Nesyri, İstanbul'a geldi ve büyük bir coşku ile karşılandı. Sevilla'dan transfer edilen Faslı yıldız, Fenerbahçe'nin hücum hattına güç katacak.

1091

Sarı-lacivertlilerin transfer bombası patladı! Faslı yıldız oyuncu Youssef En-Nesyri, Fenerbahçe'nin yeni sezon hedefleri doğrultusunda kadrosuna katılmak üzere İstanbul'a geldi. Sevilla'dan transfer edilen En-Nesyri, taraftarların büyük bir heyecanla beklediği bir isim oldu.

En-Nesyri, Fenerbahçe'nin hücum hattına güç katacak

Fenerbahçe'nin uzun süredir transfer gündeminde olan Youssef En-Nesyri, sonunda sarı-lacivertli formayı giymeye hazırlanıyor. Sevilla ile yapılan görüşmelerin olumlu sonuçlanmasıyla transferin gerçekleşmesi büyük bir sevinçle karşılandı. En-Nesyri'nin, Fenerbahçe'nin hücum hattına güç katacağı ve takımın gol yükünü hafifletecek.

En-Nesyri’yi Fenerbahçe’li taraftarlar Sabiha Gökçen'de coşkuyla karşıladı

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda büyük bir coşku yaşandı. Fenerbahçe'li taraftarlar, En-Nesyri'yi karşılamak için havalimanına akın etti. Oyuncuyu bekleyen taraftarlar, tezahüratlarla ve alkışlarla karşıladı. En-Nesyri de taraftarlara tebessüm ederek karşılık verdi.

En-Nesyri Kimdir? Hangi ülkenin vatandaşıdır?

Youssef En-Nesyri, Faslı bir futbolcu. Sevilla takımında gösterdiği başarılı performansla dikkatleri üzerine çekti. Hızlı, çevik ve güçlü bir forvet olan En-Nesyri, hava toplarında da oldukça başarılı. Genç yaşına rağmen birçok önemli maça çıktı ve goller attı. Fenerbahçe'de de bu performansını sürdürmesi bekleniyor.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş