havadurum

Fenerbahçe Hatayspor Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

Fenerbahçe, Süper Lig’in 9. haftasında Hatayspor ile karşılaşacak. Sarı-lacivertliler, bu sezon ligde 8’de 8 yaparak tarihe geçti. Peki, Fenerbahçe Hatayspor maçının tarihi, saati ve yayın kanalı nedir? Fenerbahçe 9’da 9 yapmak için ne yapmalı? İşte Fenerbahçe Hatayspor maçı ile ilgili tüm detaylar…

1853

Fenerbahçe, Süper Lig’in 9. haftasında sahasında Hatayspor ile karşı karşıya gelecek. Sarı-lacivertliler, bu sezon ligde oynadığı 8 maçı da kazanarak tarihi bir başarıya imza attı. Peki, Fenerbahçe Hatayspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe 9’da 9 yapabilecek mi? İşte Fenerbahçe Hatayspor maçı ile ilgili tüm detaylar…

Fenerbahçe Hatayspor Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta?

Fenerbahçe Hatayspor maçı, bugün (22 Ekim 2023) Ülker Stadyumu’nda oynanacak. Mücadele saat 19.00’da başlayacak. Karşılaşmayı hakem Volkan Bayarslan yönetecek.

Fenerbahçe Hatayspor Maçı Hangi Kanalda?

Fenerbahçe Hatayspor maçı, beIN Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak. Maçın canlı anlatımını ve skor takibini resmi hesaplardan yapabilirsiniz.

Fenerbahçe 9’da 9 Yapabilecek Mi?

Fenerbahçe, teknik direktör İsmail Kartal yönetiminde sezona harika bir başlangıç yaptı. Sarı-lacivertliler, hem Süper Lig’de hem de UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde oynadığı toplam 16 maçın tamamını kazandı. Bu sezon ligde oynadığı 8 maçta da galip gelen Fenerbahçe, Süper Lig tarihinde bir sezona 9’da 9 yaparak başlayan ilk takım olmak için sahaya çıkacak.

Fenerbahçe’nin rakibi Hatayspor ise ligin namağlup takımlarından biri. Volkan Demirel’in çalıştırdığı ekip, bu sezon ligde oynadığı 8 maçta 4 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 yenilgi aldı. Hatayspor, son olarak evinde Gaziantep FK ile 1-1 berabere kaldı.

Fenerbahçe Hatayspor Muhtemel 11’ler

Fenerbahçe ve Hatayspor’un muhtemel ilk 11’leri şöyle:

Fenerbahçe: Livakovic, Osayi-Samuel, Becao, Samet Akaydın, Ferdi Kadıoğlu, İsmail Yüksek, Fred Guilbert, Szymanski, İrfan Can Kahveci, Tadic, Dzeko

Hatayspor: Erce Kardeşler, Kamil Ahmet Çörekci, Kilama Youssoufou Niakate, Burak Can Çamoğlu, Ghoulam Faouzi, Matondo David Junior Hoilett, Bashiru Mohammed Alhassan Abubakari, Aburjania Otar Kiteishvili, Rivas Ruben Mesa Quevedo Jr., Lamkel Ze Aaron Boupendza Etame Mayer Dadasov (Haber Merkezi)

Paylaş