havadurum

Fenerbahçe - Alanyaspor Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?

Trendyol Süper Lig’in 25. haftasında Fenerbahçe, sahasında Alanyaspor ile karşılaşıyor. Sarı-lacivertliler, liderlik koltuğunu korumak için 3 puan peşinde. Alanyaspor ise sürpriz yaparak zirveye ortak olmak istiyor. Peki, Fenerbahçe - Alanyaspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte maçın tüm detayları…

1124

Fenerbahçe - Alanyaspor maçı bugün saat 19:00’da başlayacak. Karşılaşma beIN Sports 1’den canlı yayınlanacak. Maçın hakemi Çağdaş Altay. Fenerbahçe - Alanyaspor maçı, Süper Lig’de zirve yarışının kaderini belirleyecek önemli bir karşılaşma. Fenerbahçe, liderliğini sürdürmek için Alanyaspor’u yenmek zorunda. Alanyaspor ise Fenerbahçe’yi devirerek zirveye ortak olmak istiyor. Bu maçı kaçırmayın!

Fenerbahçe - Alanyaspor Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?

Fenerbahçe - Alanyaspor maçı, Trendyol Süper Lig’in 25. haftasında oynanacak. Maç, 11 Şubat Pazar günü saat 19:00’da başlayacak. Karşılaşma, beIN Sports 1’den canlı olarak yayınlanacak. Maçın hakemi ise Çağdaş Altay olacak. Yardımcı hakemler Mustafa Emre Eyisoy ve Mehmet Emin Tuğral. VAR hakemi ise Erkan Engin.

Fenerbahçe - Alanyaspor Maçının Muhtemel 11’leri

Fenerbahçe - Alanyaspor maçında iki takımın da kadrolarında eksikler bulunuyor. Fenerbahçe’de sakatlıkları süren Fred, J. King, Luan Peres, R. Becao forma giyemeyecek. Ayrıca sarı kart cezalısı olan Mesut Özil de kadroda yer almayacak. Alanyaspor’da ise sakatlığı devam eden Anderson Silva, N. Lima forma giyemeyecek

Fenerbahçe - Alanyaspor maçının muhtemel 11’leri şöyle:

Fenerbahçe: Livakovic, Ferdi, Djiku, Çağlar, Oosterwolde, İsmail, Krunic, Cengiz, Szymanski, Tadic, Dzeko

Alanyaspor: Ertuğrul, Hadergjonaj, Aliti, Furkan, Balkovec, Richard, Fer, Oğuz, Novais, Augusto, Efecan

Fenerbahçe - Alanyaspor Maçının Son Durumu ve İstatistikleri

Fenerbahçe - Alanyaspor maçı, Süper Lig’de zirve yarışının kaderini belirleyecek önemli bir karşılaşma. Fenerbahçe, 24 hafta sonunda 54 puanla liderlik koltuğunda oturuyor. Alanyaspor ise 37 puanla 7. sırada yer alıyor. Fenerbahçe, son 5 maçında 4 galibiyet, 1 beraberlik aldı. Alanyaspor ise son 5 maçında 1 galibiyet, 2 beraberlik, 2 mağlubiyet yaşadı.

Fenerbahçe ile Alanyaspor, Süper Lig’de bugüne kadar 15 kez karşı karşıya geldi. Bu maçların 9’unu Fenerbahçe, 3’ünü Alanyaspor kazandı. 3 maç ise berabere bitti. İki takım arasında oynanan maçlarda Fenerbahçe 28, Alanyaspor 18 gol attı. Fenerbahçe, Alanyaspor’u sahasında ağırladığı 7 maçın 4’ünü kazandı, 2’sinde berabere kaldı, 1’ini kaybetti. Fenerbahçe, Alanyaspor’a karşı oynadığı son 5 maçı da kazandı.

Fenerbahçe - Alanyaspor maçı, Süper Lig’de heyecan dolu bir mücadeleye sahne olacak. Fenerbahçe, liderliğini sürdürmek için Alanyaspor’u yenmek zorunda. Alanyaspor ise Fenerbahçe’yi devirerek zirveye ortak olmak istiyor. Bu maçı kaçırmayın!

(HABER MERKEZİ)
Paylaş