havadurum

Faraway Downs Fragmanı Yayınlandı! Nicole Kidman ve Hugh Jackman’ın Başrolde Olduğu Mini Diziye İlk Bakış

Nicole Kidman ve Hugh Jackman’ın başrolde olduğu mini dizi Faraway Downs, 26 Kasım’da Disney+'ta izleyiciyle buluşacak. Dizi, Baz Luhrmann’ın 2008 yapımı Australia filminin yeniden kurgulanmış hali. İşte Faraway Downs fragmanı ve konusu hakkında merak edilenler…

1296

Faraway Downs, İkinci Dünya Savaşı sırasında Avustralya’nın Kuzey Toprakları’nda geçen, aşk, savaş ve Avustralya’nın Çalınmış Kuşakları’nın dramını anlatan altı bölümlük bir mini dizi. Dizinin başrollerinde Nicole Kidman ve Hugh Jackman yer alıyor. Dizi, yönetmen Baz Luhrmann’ın 2008 yapımı, 165 dakikalık dönem draması Australia filminin silinen sahnelerle birlikte yeniden kurgulanmasıyla ortaya çıktı. Dizinin ilk fragmanı Hulu tarafından yayınlandı. Dizi, 21 Ekim’de düzenlenecek SXSW Sidney Sinema Festivali’nin kapanış filmi olarak prömiyer yapacak. Daha sonra 26 Kasım’da Disney+'ın Star bölümünde dünya çapında izleyicilere sunulacak.

Faraway Downs konusu nedir?

Faraway Downs’un konusu şöyle: İngiliz Aristokrat Leydi Sarah Ashley (Kidman), asi kocasıyla yüzleşmek ve Avustralya’nın taşra bölgesindeki Faraway Downs adlı, bir milyon dönümlük sığır çiftliğini satmak için dünyanın öbür ucuna seyahat ediyor. Kral Carney (Bryan Brown) adındaki acımasız Avustralyalı sığır baronu, onun topraklarını ele geçirme planları yaptığında, Sarah çiftliğini korumak için isteksizce kaba bir sığır çobanıyla (Hugh Jackman) güçlerini birleştiriyor. Çok geçmeden ikili arasında bir aşk başlar. Bu arada Japonlar Darwin’e saldırır ve Sarah’ın evlat edindiği yarı Aborjin yarı beyaz çocuk Nullah (Brandon Walters) Çalınmış Kuşaklar politikası nedeniyle yetimhaneye gönderilmek üzere yakalanır. Sarah ve Jackman, Nullah’ı kurtarmak ve çiftliklerini savunmak için mücadele ederler.

Faraway Downs oyuncu kadrosunda kimler var?

Faraway Downs’un oyuncu kadrosunda Nicole Kidman (Leydi Sarah Ashley rolünde), Hugh Jackman (Drover rolünde), Bryan Brown (Kral Carney rolünde), Brandon Walters (Nullah rolünde) ve Ben Mendelsohn (Kaptan Dutton rolünde) yer alıyor. Dizinin yönetmeni ve senaristi Baz Luhrmann, aynı zamanda Catherine Knapman, Catherine Martin ve Schuyler Weiss ile birlikte dizinin yapımcılığını da üstleniyor.

Paylaş