havadurum

'Esnafın gündemi ekonomi'

CHP Merkez İlçe Başkanı İbrahim Can Ergun, Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Sezai Kahraman'ı ve Küçük Sanayi Sitesi esnafı ile görüşmeler sağladı.

1985

CHP Merkez İlçe Başkanı İbrahim Can Ergun, CHP İl Başkan Vekili Mehmet Orhan Orhan ile beraber, Ahilik Haftası'nın son haftası kapsamında Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Sezai Kahraman'ı ve Küçük Sanayi Sitesi esnafı ile bir araya geldi.

Dertler dinlendi, çözümler bulunmaya çalışıldı

Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Sezai Kahraman ile bir araya gelen Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Sezai Kahraman, Çanakkale ve Türkiye gündemini ele alarak, ülkenin ekonomik açıdan geçirmiş olduğu süreci gözden geçirdiler. Öte yandan sanayi sitesi esnafları ile de bir araya gelinerek, dertlerini ve çözüm önerilerini ele aldılar.

"Ekonomik tablonun hazin bir sonucunu ülkece yaşıyoruz"

CHP Merkez İlçe Başkanlığı tarafından, gerçekleştirilen ziyaretler kapsamında resmi sosyal medya hesapları üzerinden yapılan paylaşımda; "Esnafın gündemi ekonomi. Zenginin zenginliğini arttırdığı ekonomik bir modelde esnafın, emekçinin, emeklinin, memurun payına düşense ekonomik maliyetin yükü oluyor. Faiz sebep, enflasyon neticeden geldiğimiz ekonomik tablonun hazin bir sonucunu ülkece yaşıyoruz" ifadelerine yer verildi.

(Seçkin Sağlam)

Paylaş