Esenler’de beyaz liste galip

CHP’de delege seçimlerinde Esenler Mahallesi sandığından yine beyaz liste galip çıktı. 592 üyenin oy kullandığı delege seçiminde il yönetiminin beyaz listesi 324 oy alırken, demokrasi platformunun mavi listesi ise 263 oyda kaldı. Sandık sonuçlarına göre, Esenler Mahallesi’nden 57 kişi kongre delegesi oldu.

1000
 
Barbaros ve Cevatpaşa Mahallesi delege seçimlerinde galip çıkan il yönetiminin beyaz listesi, Esenler Mahallesi seçimlerinde de mavi listeye 61 oy fark attı.
 
Sabah saatlerinde partililerin yoğun ilgi gösterdiği delege seçimleri sırasında sandık görevlilerinin yanına mavi listeyi destekleyen demokrasi platformu üyelerinin alınmaması ise gerginliğe neden oldu. Kısa süreli gergin anların yaşandığı seçimde oy kullanmak için gelen partililer uzun kuyrukların oluşmasına neden oldu. Sırada bekleyen bazı partililer ise askıya çıkan listeleri kontrol etti.
 
CHP’de delege seçimlerinde Esenler Mahallesi sandığından da, Barbaros ile Cevatpaşa Mahallesi’nde olduğu gibi beyaz liste galip çıktı. İl yönetiminin beyaz listesi 324 oy alırken,  demokrasi platformunun mavi listesi ise 263 oy alabildi. 5 oy ise geçersiz sayıldı. Beyaz listeyle seçime giren il yönetiminin kazandığı seçimde Esenler Mahallesi’nden 57 kişi kongre delegesi oldu.
 
 
 
Paylaş