Erkol’dan kadınlara davet

CHP Genel Merkezi tarafından atanan CHP İl Kadın Kolları Emine Erkol ve yönetim kurulu üyeleri kamuoyuna tanıtıldı.

574
 
Parti binasında düzenlenen basın açıklamasında tüm kadımları CHP çatısı altında toplanmaya davet eden CHP İl Kadın Kolları Emine Erkol; “İl yönetiminin önerisi, kadın kolları genel merkezimizin atama kararı ile ben ve arkadaşlarım il kadın kolları başkanlığı ve il kadın kolları yönetim kurulu üyelikleri ile görevlendirildik. Bize gösterilen güvene gönülden teşekkürlerimizi ve saygılarımızı sunuyoruz. Bu görevi ülkemize Cumhuriyetimize, Ulu Önderimiz Atatürk`ümüze, Cumhuriyet Halk Partimize ve ilkelerine hizmet vesilesi olarak görmekteyiz.
 
Bildiğiniz gibi son 15 gündür partimizin ilçe başkanları ve yönetim kurullarının seçildiği kurultaylarımız yapıldı. Tüm seçimlerin demokratik her türlü fikir ve düşüncenin açıkça söylendiği, tartışıldığı, bir ortamda geçtiğini görmek ve yaşamak bir kadın ve kadın partililer olarak bizleri çok mutlu etti. Yönetim kurullarına giren tüm arkadaşlarımıza başarılar dileriz. Her türlü etkinliklerinde yanlarında olacağımızı bilmelerini isteriz. Şimdi önümüzde il başkanlığı ve yönetimi kurultayımız var. bu seçiminde her zaman olduğu gibi Cumhuriyet Halk Partimize yakışır bir ortamda gerçekleşeceğinden eminiz. Hedefimiz şu anda yönetime e olan il başkanlığımızın Çanakkale’yi Türkiye 2.’ncisi yaptığı sıralamayı birinciliğe taşımaktır.
 
Atamızın bir sözünü hatırlatmak isterim ‘Benim iki büyük eserim vardır. Birincisi Türkiye Cumhuriyeti, ikincisi Cumhuriyet Halk Partisidir.’ Huzurunuzda Türkiye Cumhuriyetini seven Cumhuriyet Halk Partiliyim diyen Atatürkçülüğü benimseyen bütün kadınlarımızı cumhuriyet halk partisi örgüt çatsısı altında toplanmaya ve kadın kollarında görev almaya davet ediyorum” dedi.
 
Açıklamada yer alan CHP İl Başkanı Hamza Karagöz de il kadın kolları üyelerine destek verdi.
 
Paylaş