Erkek, Biga'da STK'larla buluştu

963
"Tek adam" rejimi olarak nitelendirilen Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi`ne karşı, CHP, İyi Parti, Saadet Partisi, DEVA, Gelecek Partisi ve Demokrat Parti Genel Başkanlarının imza altına aldığı, Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem toplumla buluşturuluyor. Toplumun tüm kesimlerine anlatılmaya başlanan, Güçlendirilmiş Parlamenter Sistemi`nden, hukuktan ekonomiye, insan haklarından toplumsal alandaki tüm sosyal yaşama ilişkin getireceği demokratik düzenlemeler anlatılıyor. 
Parlamenter Sistem Bigalılara anlatıldı 
Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem deklarasyonunu CHP adına açıklayan CHP Hukuk İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Avukat Muharrem Erkek, hafta sonu Biga`daydı. Genel Başkan Yardımcısı Erkek`e, CHP Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan, İl Başkanı Metin Ümit Ural başta olmak üzere partinin üst düzeyde yöneticileri eşlik etti. Biga`daki ziyaretler, Biga Ticaret ve Sanayi Odası ziyareti ile başladı. Biga Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan tarafından karşılanan Erkek ve beraberindeki heyet, Biga`nın iş insanları ile ülke ve kent ekonomisine ilişkin görüş alışverişinde bulunurken, CHP`li Erkek tarafından Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem konusunda bilgiler verildi. 
Erkek ve beraberindeki heyet tarafından, daha sonra; Biga Ziraat Odası, Biga Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası, Biga Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Kahveciler Esnaf Odası ve Lokantacılar ve Köfteciler Odası ziyaret edildi. Biga Adaspor Lokalindeki vatandaşlar ile bir araya gelen Erkek, burada da büyük bir ilgi ile karşılandı. Biga`nın önemli üreticilerinden EMAS Mobilya`yı ziyaret eden Erkek, daha sonra partisinin Biga`daki Danışma Kurulu`na katıldı.
(Seçkin Sağlam) 
Paylaş