havadurum

Erkan, Türkeş’i unutmadı

Milliyetçi Hareket Partisi Çanakkale İl Başkanı Efkan Erkan, “Milliyetçi Hareket için ülke yönetimine talip olmak, başbuğumuza olan gönül ve dava borcumuzu bir nebze olsun ödemiş olma anlamına gelmektedir” dedi.

415
Milliyetçi Hareket Partisi Çanakkale İl teşkilatı merhum Alpaslan Türkeş’i ölümünün yıldönümünde unutmadı. İl Başkanlığından yapılan açıklamada “Milliyetçi Hareket Partisi, merhum Türkeş beyden devraldığı seviyeli, ilkeli, tutarlı siyaseti ile Türkiye`mizin, 21. yüzyılına bayraktarlık yapmakta, tek başına iktidar hedefine doğru yürüyüşünü sürdürmektedir denildi.
 
İl Başkanlığından İl Başkanı Efkan Erkan İmzalı yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Bugün Milliyetçi Hareket Partisi yalnızca aziz milletinin bekasını düşünen en dinamik ve şuurlu siyasi hareket olmanın yanında, milliyetçiliği hayatın her alanına uygulanabilir bir toplum projesi ihtiyacının da sorumluluğunu duymaktadır. Milliyetçi Hareket Partisi, merhum Türkeş beyden devraldığı seviyeli, ilkeli, tutarlı siyaseti ile Türkiye`mizin, 21. yüzyılına bayraktarlık yapmakta, tek başına iktidar hedefine doğru yürüyüşünü sürdürmektedir. Siyasal gelişmelerin ilerlediği istikamet doğru okunduğunda, önümüzdeki dönem, meseleleri Türkçe okuyan Milliyetçi Hareket için ülke yönetimine talip olma imkânı sunmaktadır. Buna ulaştığımız an Başbuğumuza olan gönül ve dava borcumuzu bir nebze olsun ödemiş olacağız. Bu vesile İle kalplerimizdeki yeri, gönlümüzdeki zirvesi hiç değişmeyecek olan Başbuğumuz merhum Alparslan Türkeş Bey’i ve aziz ülkü şehitlerini saygı, sevgi minnet ve rahmetle yâd ediyorum.”
Paylaş