havadurum

Erkan’dan gövde gösterisi

MHP İl Başkanı Efkan Erkan, partililerin desteğiyle birlikte, il teşkilatı kongresine aday olduğunu açıkladı.

992
 
İl Genel Meclis Üyesi Halil Rüştü Akgün, Belediye Meclis Üyesi Murtaza Şahin Başdoğan ile Levent Burak Ünal, MHP Merkez İlçe Başkanı İ.Tayfun Uğur, Biga İlçe Başkanı Atilla Soykan, Yenice İlçe Başkanı Mete Boyuneğmez, Gelibolu İlçe Başkanı Kemal Ersöz, Bayramiç İlçe Başkanı Ali İhsan İşçen, Gökçeada ilçe Başkanı Hasan Erdem, Eceabat İlçe Başkanı Ergün İnağ, Bozcaada İlçe Başkanı Halil İbrahim Öksüz, Yenice İl Genel Meclis Üyesi Lütfi Duran ve Gelibolu İl Genel Meclis Üyesi Hasan Babadağlı’nın desteğini arkasına alan MHP İl Başkanı Efkan Erkan, düzenlediği basın toplantısında kongre öncesi gövde gösterisinde bulundu.  MHP İl Başkanlığı’na aday olduğunu açıklayan Erkan; “Bu birlikteliğin önümüzdeki süreçte MHP`nin bir gönül seferberliği içinde başarıya götüreceğine inanıyorum” dedi.
 
“AKP yönetiminin geldiği noktayı ibretle izliyoruz”
Açıklamasında AKP iktidarını da eleştiren Erkan; “Bugün itibarı ile ülkenin içinde bulunduğu durum ve on yıldır ülkenin üzerine adeta kabus gibi çöken AKP yönetiminin geldiği noktayı ibretle izliyoruz. ABD ve AB`nin bölgedeki çıkar mücadelelerine alet edilen ülkemiz sadece dış politikada herkesle başkalarının çıkarları için kavga eden değil,iç politikada kendilerini desteklemeyen herkese adeta savaş açmışlardır. Emperyalist zihniyetin taşeronluğunu yapan bölücü terör bu iktidarın yanlış politikaları ve teşvikleri ülke içinde bütün ayrılıklar kışkırtmalar, teşvik edilirken üniter yapıyı savunmak ve Ne Mutlu Türküm demek adeta suç haline getirilmeye çalışılmaktadır” diye konuştu.
 
“Ülkü seferberliği başlatıyoruz”
MHP’yi hem yerelde hem de genelde iktidar yapmak için İl Başkanlığı’na aday olduğunu kaydeden Erkan şu şekilde konuştu: “Bu şartlarda bizler MHP`nin üzerine düşen tarihi sorumluluğunun ve görevinin farkında ve bilincindeyiz. Ülkemizin içinde bulunduğu sarmaldan kurtulmanın tek yolu MHP`nin iktidara gelmesidir. İşte bu sorumluluk bilinci içinde ben ve arkadaşlarım MHP’yi hem yerelde hem de genelde iktidar yapmak için İl Başkanlığına aday olduk. Hedefimiz Partimizi Çanakkale`nin gündemine oturtmak ve yapılacak ilk seçimlerde Partimizi iktidara taşımaktır. Bu amaçla bugün burada büyük bir ülkü seferberliği başlatıyoruz. Bu gidişattan memnun olmayan, bu ülke benim diyen, bu coğrafyada sonsuza kadar hür ve bağımsız bir şekilde var olmayı temel mesele sayan herkesi MHP`nin saflarına çağırıyoruz. 1 Nisan günü Cumhuriyetin önsözünün yazıldığı bu topraklarda İl Kongremizle birlikte büyük Ülke seferberliğini başlatıyoruz. Bu kutsal yürüyüşe MHP`nin hem yerelde hem genelde tek başına iktidarına oradan da müreffeh, gelişmiş ve lider Ülke Türkiye idealine kadar devam edecektir.”
Paylaş