Erasmus+ Mesleki Eğitim Hareketlilik Projeleri Çalıştayı Çanakkale'de düzenlendi

Türkiye Ulusal Ajansı'nın öncülüğünde düzenlenen Erasmus+ Mesleki Eğitim Hareketlilik Projeleri Çalıştayı, mesleki eğitimde iyi uygulama örneklerinin ve tecrübelerin paylaşıldığı bir platform oluşturdu.

134

Erasmus+ Mesleki Eğitim Hareketlilik Projelerinde İyi Uygulama Örnekleri ve Tecrübe Paylaşımı Çalıştayı, 16-17 Ekim 2024 tarihlerinde Çanakkale’de Kolin Otel’de gerçekleştirildi. Türkiye Ulusal Ajansı Mesleki Eğitim Koordinatörü Yasemin Uz ve Türkiye Ulusal Ajansı uzmanlarının rehberliğinde düzenlenen etkinliğe, Çanakkale İl Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE Birimi’nden öğretmenler Sevilay Ergin, Haydar Levent, Mehmet Pehlivan Mesleki Eğitim Merkezi öğretmenleri ve öğrencileri katıldı.

İki gün süren çalıştayda Erasmus+ Mesleki Eğitim Hareketlilik Projeleri kapsamında önemli konular ele alındı. Türkiye Ulusal Ajansı uzmanları ve Mehmet Pehlivan Mesleki Eğitim Merkezi öğretmeni İsmail Gül tarafından, Erasmus+ Mesleki Eğitim Hareketlilik Projeleri Kalite Standartları, Hibe Kullanım Kuralları ve Mali Yönetim, Öğrenme Anlaşmaları ve Diğer Destekleyici Belgeler gibi başlıklar üzerine sunumlar yapıldı.

Ayrıca öğrenciler Koray Emre Şirinağa, Batuhan Güner ve Erkut Gezer de projeler hakkında önemli tecrübelerini paylaştı. İyi uygulama örneklerinin sunulduğu çalıştayda, Erasmus+ projelerinin mesleki eğitimde nasıl bir fark yarattığı ve projelerin başarılı bir şekilde uygulanması için dikkat edilmesi gereken hususlar vurgulandı.

(HABER MERKEZİ)
Paylaş