havadurum

Emekliler Ankara Anıtpark'ta Buluşuyor

Ankara Anıtpark'ta gerçekleşecek olan Büyük Emekli Mitingi için geri sayım başladı. DİSK Emekli Sen Çanakkale Şubesi, Tüm Emeklilerin Sendikası Çanakkale Şubesi ve Emekliler Dayanışma Sendikası, emeklileri 10 Aralık'ta bir araya getirecek etkinliğe davet etti.

1910

Emekliler, Ankara Anıtpark'ta düzenlenecek olan Büyük Emekli Mitingi için hazırlıklarını sürdürüyor. DİSK Emekli Sen Çanakkale Şubesi, Tüm Emeklilerin Sendikası Çanakkale Şubesi ve Emekliler Dayanışma Sendikası, bu önemli etkinlik için Yalı Hanı'nda bir basın toplantısı düzenledi. Emekliler, 10 Aralık'ta gerçekleşecek mitingde, haklarını savunarak sorunlarına dikkat çekeceklerini ve birlikte mücadele edeceklerini belirttiler.

Emekliler Haklarını Savunacak

Basın toplantısında ayrıca, 10 Aralık’ta yapılacak olan 'Büyük Emekli Mitingi’ne çağrıda bulunuldu. Emekliler, mitingde haklarını savunacaklarını ve sloganlarla Anıtpark’ta buluşacaklarını ifade ettiler. “Haklarımızı bırakmıyoruz, mücadele ediyoruz” diyen emekliler, emeklilerin örgütlenmesinden başka çare olmadığını vurguladılar.

“Emeklilerin örgütlenmesinden başka çare yoktur”

10 Aralık tarihinde Ankara Anıtpark’ta tüm emeklileri mücadeleye çağıran DİSK Emekli Sen Çanakkale Şubesi, Tüm Emeklilerin Sendikası Çanakkale Şubesi ve Emekliler Dayanışma Sendikası “Emeklilikte ayrımcılığa, eşitsizliğe, adaletsizliğe son” denilecek olan mitinge yapılan çağrı kapsamında emekli sendikaları tarafından; “Biz, insan onuruna yakışan bir yaşam talebiyle yola çıkıyoruz. Emeklilerin örgütlenmesinden başka çare yoktur. Biz, bütün emeklilerin 10 Aralık’ta yapılacak olan mitingimize davet ediyoruz” ifadelerine yer verildi.

(Esra Güller)

Paylaş