havadurum

Eğitim Fakültesi düğüne kapalı

Geçtiğimiz günlerde ‘üniversiteye düğüne bekleriz’ başlığıyla duyurduğumuz habere Eğitim Fakültesi Dekanlığından yanıt geldi. Anafartalar Yerleşkesi içinde bulunan Fakülte Kafe işletmecisinin, Dekanlığın bilgisi dışında böyle bir tasarruf gerçekleştirmeye çalıştığı belirtildi. Haberimizin ardından harekete geçen Dekanlık, kafe işletmecisine üniversite bahçesinde düğün yapılamayacağının söylendiği ve asılı bulunan ilanların da indirildiği açıklandı.

1042
Konu ile ilgili gazetemize açıklama yapan Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Enver Yolcu, söz konusu ilanın Fakülte Yönetimi’nin bilgisi dışında asıldığını söyledi.
 
Gerekli uyarıların ardından ilanın kaldırıldığını belirten Yolcu, üniversite içerisinde düğün ve benzeri etkinliklerin yapılması gibi bir düşüncelerinin olmadığını ifade ederek; “Habere konu olan ilan, Anafartalar Yerleşkesi içinde işletmesi bulunan Fakülte Kafe’nin işletmecisi tarafından Fakültemiz Yönetimi’nin bilgisi dışında asılmıştır. Yönetim olarak, bahse konu olan düğün ve benzeri etkinliklerin yapılması gibi bir düşüncemiz yoktur ve açık alanlarda düğün yasağı nedeniyle olması da mümkün değildir. Anafartalar Yerleşkesi içinde ticari faaliyet yapan Fakülte Kafe işletmecisi, Üniversitemiz Yönetiminin ve Dekanlığımızın bilgisi dışında yapmış olduğu ilanın duvardan indirilmesi konusunda uyarılmış ve ilan kaldırılmıştır” dedi.
Paylaş