Eğitim camiası yasta

Çanakkale de düzenlenen eğitim seminerine katılmak için yola çıkan Gökçeada İlçe Milli Eğitim Müdürü Burhanettin Kurt ve beraberindeki Halk Eğitim Merkezi Müdürü Yavuz Güvercin ve Cumhuriyet İlköğretim Okulu Müdürü Ünal Çetin kaza geçirdi. Kazada İlçe Milli Eğitim Müdürü Burhanettin Kurt hayatını kaybetti.

766
 
Gökçeada`da meydana gelen trafik kazası eğitim camiasını yasa boğdu. Kazada, İlçe Milli Eğitim Müdürü hayatını kaybetti, 3 okul müdürü yaralandı. Gökçeada`dan eğitim semineri için Çanakkale`ye gitmek isteyen Gökçeada İlçe Milli Eğitim Müdürü Burhanettin Kurt ve Halk Eğitim Merkezi Müdürü Yavuz Güvercin ve Cumhuriyet İlköğretim Okulu Müdürü Ünal Çetin kuzu limanı yakınlarında kaza geçirdi. Gökçeada Lisesi Müdürü Tolga Sarıakçalı`nın yönetimindeki 17 FC 725 plakalı otomobilin solama yaptığı sırada kontrolden çıkarak devrildiği bildirildi. Kazada Milli Eğitim Müdürü Kurt hayatını kaybederken, araçta yaralanan okul müdürleri Ünal Çetin, Tolga Sarıakçalı ve Yavuz Güvercin Gökçeada Devlet Hastanesi`ne kaldırıldı. Yaralılar ilk müdahalenin ardından ambulans helikopterle Çanakkale’ye getirildi. Yaralılar Çanakkale Devlet Hastanesi ile ÇOMÜ Uygulama ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.
 
Olayı duyan milli eğitim camiası hastaneye akın etti. Çanakkale devlet hastanesine gelen Gökçeada Belediye Başkanı Yücel Atalay da yaşanan olaydan dolayı büyük üzüntü duyduğunu belirterek; otomobilin önündeki kamyonu sollamaya çalışırken mıcıra kapılarak devrildiğini bildirdi.
 
 
Paylaş