Ege: “2015 yılı için Gelibolu çalıştayı yapalım”

AKP Gelibolu İlçe Başkanı İsmail Ege, Çanakkale Savaşları`nın 2015 yılında kutlanacak 100. yılında, Gelibolu dışında herkesin hazırlık içerisinde olduğunu söyledi.

507
Ege yaptığı açıklamada, 2015 Ajansı`nın çalışmalarına tüm Geliboluluların katılmasını istedi.  ``Kol kola girelim, bu nimetten Gelibolu`yu yararlandıralım. Kimse karşısındakini çocuk görmesin, kimisi siyasi düşüncelerini kenara atsın, kimisi fikirlerini birleştirsin, ortak akıl çalıştayı yapalım`` diyen Ege, bir ilçede sivil toplum örgütlerinin iki ağabeyinin olduğunu kaydetti.
 
Bunlardan birisinin ticaret odası, diğerinin de esnaf odası olduğunu belirten Ege, şöyle konuştu: ``Bunlar ağabeylik yapacaklar. 2015 yılı için ortak bir çalıştay yapalım. Bu çalıştayı yapmak zor bir şey değil. 3 ayda çok güzel projeler çıkartırız. Kimlerin projeler hazırladığı ortaya çıkar ve kimse de karşısında duramaz. Benim elimde güçlü dosyalar ve güçlü bir birliktelik olursa, biz bunları yaptırırız. 20-30 kişi oturur, yaparız. Ama 20 kişinin fikriyle 100 ya da 150 kişinin fikri arasından daha güzel işler çıkar. Bakın ne diyorum- (Ortak Akıl Çalıştayı yapalım` diyorum. O zaman işte bir proje çıkar karşımıza. Çok enteresan bir projeyle karşılaşabiliriz. Benim düşünemediğimi sen, senin düşünemediğini bir başkası, bir başkasınınkini öteki düşünür. Böyle üreyip gidecek ve ortaya inanılmaz fikirler çıkacaktır. Bu yapılmalıdır toplumda. Var mı şimdiye kadar böyle bir hareket, ya da böyle bir birliktelik- Yok. Hadi bir ilki gerçekleştirelim. Gelibolu yararına olacak her adımda ilkini ben atarım. Hiç gocunmadan, hiç büyüklük taslamadan, hiç insanları küçümsemeden ben adımı atarım.``
Paylaş