Dursan; “Amacımız ayık kalmaktır”

Çanakkale Alkol ve Uyuşturucu ile Mücadele Derneği birinci genel kurul toplantısında konuşma yapan Dernek Başkanı Zeki Dursan, amaçlarının ayık kalmak ve alkoliklerin ayık kalmasına yardımcı olmak olduğunu bildirdi.

655
Çanakkale Alkol ve Uyuşturucu ile Mücadele Derneği birinci genel kurul toplantısı yapıldı. Toplantıda yeni yönetim kurulu oluşturuldu. Yönetim kurulu Zeki Arasan, Cahit Ak, Vedat Karademir, Nusret Kayhan, Hanife Çaparlı, Sadi Aktaş, Hakan Durnaz’dan oluştu.
 
 
Dernek Başkanı Zeki Dursan yaptığı konuşmada; “Toplumumuzun kanayan yarası olan alkolizm son yıllarda çocuklarımızı etkileyemeye başladı. Bu ortak sorunun çözümünde birbirimize yardımcı olmak üzere deneyimlerimizi, güçlerimizi ve tecrübelerimizi paylaşıp, başka bağımlıları sorunlarından kurtulmalarında yardımcı olmak için bir araya geldik” dedi. Dursan şunları söyledi; “Kadın ve erkekten oluşan kardeşlik ve aile bağı kurduk. Sizleri de aramızda görmek bize güç verecektir. Derneğimizin herhangi bir mezhep din grubu politika örgüt veya kuruluşlarla bir bağı yoktur. Herhangi bir gayeyi de ne destekler ne de benimser. Amacımızı ayık kalmak ve başka alkoliklerin ayık kalmasına yardımcı olmaktır.”
Paylaş