Dündar Amca güle güle

Terzi Dündar Dikmener son yolculuğuna uğurlandı. Karaciğer yetmezliği sebebiyle hayatını kaybeden Çanakkale’nin renkli siması Dündar Dikmener, yalı caminde kılınan cenaze namazının ardından eski mezarlıkta toprağa verildi.

809
 
 
Çanakkale’nin renkli simalarından olan Vakıf İş Merkezi`nin karşısındaki işyerinde uzun yıllar terzilik ve konfeksiyon işi ile uğraşan ve terzi Dündar olarak bilinen, Eski Cumhuriyet Gazetesi Yazı İşleri Müdürlerinden Bülent Dikmener’in kardeşi Dündar Dikmener Karaciğer yetmezliği sebebiyle bir süredir Özel Anadolu Hastanesinde tedavi görüyordu. Durumu ağırlaşan Dikmener 76 yaşında hayata gözlerini yumdu.
 
Merhum Dündar Dikmener için Yalı Camiinde cenaze töreni düzenlendi. Cenaze törenine Dikmener’in kızı Elçin Sayın ve torunu Berk Sayın, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ile Dikmener’in yakınları, sevenleri ve arkadaşları katıldı. Yalı Camiinde ikindi namazına müteakip kılınanan cenaze namazının ardından Dikmener’in naaşı eski şehir mezarlığında toprağa verildi. Çanakale’nin sevilen insanı Sevgili Dündar amca güle güle git. Mekanın cennet olsun.
 
Olay Gazetesi
 
Paylaş