havadurum

DP yeni yönetimini oluşturuyor

Genel Merkez tarafından görevlendirilen DP İl Başkanı Mehmet Ünal, partiyi yeniden şaha kaldırmak için görüşmelere başladı.

896
DP Çanakkale İl Başkanlığı’nda yönetim kurulunu oluşturmak için hummalı bir çalışma gerçekleştiriliyor. Partide efsane başkan olarak anılan Mehmet Ünal, Demokrat Parti Genel Merkezi’nin verdiği görev sonrası başta eski milletvekilleri olmak üzere tüm partilileri arayarak parti çatısı altında toplanmaya çağırdı. DP İl Başkanlığı’nın yeni yönetim kurulunun oluşması için önemli mesafeler kat eden Ünal, partinin yönetim kurulunu oluşturmak için yoğun çaba sarf ettiklerini söyledi.
 
Tüm partililere telefon ile ulaştıklarını belirten Ünal, önümüzdeki Pazartesi günü parti binasında bir toplantı düzenleyerek fikir alışverişinde bulunacaklarını söyledi. Toplantıda parti yönetim kurulunu oluşturacaklarını dile getiren Ünal; “Bütün partililerimizi telefon ile arıyoruz. Büyük bir ihtimalle önümüzdeki Pazartesi günü gece saatlerinde parti binasında bir toplantı yapacağız. Toplantıda tüm partililerimizin fikirlerini alacağız. Partiye hizmet edecek kişilerden oluşacak bir yönetim kurulu listesi yapacağız. Partimizde fahri başkanlık yapmaya devam edeceğim. Ramazan Bayramı’na kadar netleşecek olan yeni yönetimle parti binamızda bayramlaşma programı düzenleyeceğiz ” dedi.
 
“Demokrat Parti’yi takip edin”
Yerel seçimler ile ilgili de iddialı konuşan Ünal; “Sayın Mustafa Cumhur Ersümer, Nevfel Şahin, Hamdi Üçpınarlar, İlker Genlik, Mümin Kahraman ile istişare içindeyim. Hepsini partiye davet ediyorum. Anavatan Partisi ile birleştikten sonra hiç Çanakkale’de bu çalışma sağlıklı yapılmamıştı. Hem Anavatan Partisi’nde hem de Demokrat Parti’de görev almış partililerimizle beraber Çanakkale’de çok iyi bir yönetim oluşturacağız. Yerel seçimlerde de herkes Demokrat Parti’yi takip etsin. Bu güne kadar Çanakkale’ye büyük hizmetler yaptık. En önemli hizmetler partimizin döneminde yapılmıştır. En kısa zamanda toparlanıp bu hizmetlerimize kaldığımız yerden devam edeceğiz. Bu arzu ve istek içerisinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz” diye konuştu.
Paylaş