DP seçimlere kilitlendi...

Demokrat Parti İl Başkanlığı’nın önceki akşam Gelibolu Öztürk Otel`de düzenlediği toplantıda yerel seçimler konusunda izlenecek politikalar gündem konusu oldu.

671
 
Mahalli seçim çalışmaları için biraya gelen tüm ilçe teşkilatları ile il yönetimi ve Gelibolu’daki eski DYP ve ANAP’lı partililerin ilgisi, Çanakkale’de merkez sağın adresinin Demokrat Parti olduğunu bir kez daha gösterdi. Toplantının açılış konuşmasını yapan DP İl Başkanı Mehmet Ünal, Öztürk Otel’in sahibi, il yönetim kurulu üyesi ve İl Başkan Yardımcısı Ahmet Öztürk’e ev sahipliği için teşekkür etti.
 
İktidar alternatifinin meclis içinde olmadığını alternatifin merkez sağın gerçek adresi Demokrat Parti olduğunu ve Çanakkale’ye yapılan büyük hizmetlerin DYP ve ANAP iktidarları döneminde yapıldığını vurgulayan Ünal; “11 yıldır Çanakkale’ye gelmesi gereken büyük yatırımlar Çanakkale’ye gelmemiştir. 18 Mart Üniversitesi, Kepez Limanı, elektrik şebekelerinin güçlendirilerek yer altına alma çalışmaları, Biga Taşoluk, Bayramdere, Bakacak, Lapseki Umurbey, Gelibolu Çokal, Ayvacık Çaltı, Bayramiç Büyük Menderes ve Çanakkale’yi hem sel felaketinden koruyan aynı zamanda Çanakkale’nin içme suyunu karşılayan Çanakkale Atikhisar Barajı da Demokrat Parti misyonu döneminde yapılmıştır. Çanakkale’de sulanan arazi %9 iken bu barajların yapımından sonra % 40’ lara ulaşmıştır. Çanakkale havaalanının büyütülmesi de yine bu misyon döneminde yapılarak 100 kişilik uçakların Çanakkale hava limanına inmesi sağlanmıştır. Bugünkü iktidar ise iğneden ipliğe özellikle de kış aylarına girdiğimiz şu günlerde doğalgaz ve elektrik olmak üzere zam üstüne zam yapmakla meşguldür. Hepimiz biliyoruz ki zam ekonomide ki verimsizliğin göstergesidir. Allah kısmet ederse Çanakkale Boğaz Köprüsü de bizim iktidar dönemimizi beklemektedir” dedi.
 
Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal telefon bağlantısıyla partililere hitap ederek Demokrat Parti’nin ilk genel seçimde başarılı olacağını söyledi. Merkez sağın adresinin Demokrat Parti olduğunu vurgulayan Gültekin, partililere teşekkür ederek konuşmasını tamamladı.
Paylaş