DP seçim stratejisini masaya yatırdı

Çanakkale’de atağa geçen Demokrat Parti, yerel seçimlere hızla hazırlanıyor. DP İl Başkanlığı tarafından düzenlenen buluşmada bir araya gelen partililer, seçim sürecinde uygulayacağı yol haritasını belirledi.

574
 
Demokrat Parti Çanakkale İl Başkanlığı, il ve ilçe teşkilatlarının katılımıyla geniş kapsamlı bir buluşma düzenledi. Demokrat Parti Genel Merkez’inden Teşkilat Başkanı Haydar Altıntaş, DP İl Başkanı Mehmet Ünal ve çok sayıda partilinin katıldığı buluşmada yerel seçimler için önemli kararlar alındı. Toplantıda; ilk mahalli seçimlere hazırlık, teşkilatın tekrar yapılanması ve yol haritası üzerine stratejiler belirlendi. Türkiye’nin iç ve dış politikalarda içine düştüğü açmazı ve mevcut iktidarın çözümden ne kadar uzak bir yol izlediğinin tüm gerçekliğiyle tartışıldığı buluşmada, özellikle ekonomideki bütçe açığını kapatmak için yapılan zamların ve terörle mücadele uygulamalarındaki hataların tüm sonuçları bir kez daha irdelendi.
 
Buluşma ile ilgili bilgiler veren DP İl Başkanı Mehmet Ünal; “Demokrat Parti’nin Türk siyaseti açısından önemi ve tek çözüm yolu olduğu bir kez daha ortaya konmuştur” dedi.
Paylaş