havadurum

DP’nin yeni yönetimi tanıtıldı

Demokrat Parti (DP) İl Başkanlığı, oluşturduğu yeni yönetim ile ilk toplantısını gerçekleştirdi.

830
 
DP İl Başkanı Mehmet Ünal önderliğinde toplanan yeni yönetim kurulu üyeleri, toplantıda yer alan gündem maddelerini görüştü. 28 kişinin yer aldığı yönetim kurulu üyeleri, partiyi yeniden eski günlerine kavuşturmak için fikir alışverişinde bulundu. Parti binasında gerçekleşen toplantıya çok sayıda partili katılırken, DP İl Başkanı Mehmet Ünal, oluşturdukları yönetim ile birlikte yerel seçimlere iddialı bir şekilde gireceklerini söyledi. DP’nin Türkiye’ye önemli hizmetlerinin bulunduğunu anımsatan Ünal, yeni yönetimi de kamuoyuna tanıttı.
 
Ünal; “DP İl Başkanlığı olarak yeni yönetimimizi oluşturduk ve ilk toplantımızı gerçekleştirdik. Yönetimde 28 kişi yer alıyor. Partimiz için hep birlikte el birliğiyle mücadele edeceğiz. DP için artık hareketli günler başlamıştır. Yerel seçimlere de iddialı bir şekilde hazırlanacağız. Yeni yönetime başarılar diliyorum. Bu birlikteliğin ilk seçimlerde başarılı olacağına inanıyorum” dedi.
 
DP İl Başkanı Mehmet Ünal önderliğindeki yeni yönetim kurulunda şu isimler yer alıyor: “Nail Babacan, Melih Fenercigil, Ahmet Öztürk, Maksut Erdin, Tacettin Ciyerci, Kasım Akın, Mustafa Ünal, Harun Baytekin, Yüksel Bilezikçi, Cenaiz Sayılgan, Şeref Sezer, Abdullah Doğan, Tamer Ergün, Hüsevin Elibol, Şenol Bahar, Fahrettin Durmaz, Hüseyin Güngör, Ozan Karahan, Ozan Özdemir, Fatih Şen, Hatice Çatak, Sarive Günar, Cahide Topuzlu, Mustafa Güngör, Ahmet Özdemir, Önder Kaya, Serdar Sertaç ve Hazım Dermenci.”
 
 
 
DP’de bayramlaşma
Demokrat Parti (DP) Çanakkale İl Başkanlığı, Ramazan Bayramı’nın 2. Gününde bayramlaşma töreni düzenledi. Parti binası önünde gerçekleşen bayramlaşma törenine DP eski Milletvekili Rahmi Özer, DP Çanakkale eski Milletvekili aday adayı Zührü Uçar, DP İl Başkanı Mehmet Ünal, ANAP eski İl Başkanı Hüsamettin Yarıcı ve çok sayıda partili katıldı. Bayramların birlik ve beraberliğin sergilendiği en güzel günler olduğunu kaydeden İl Başkanı Mehmet Ünal, bayramlarda sergilenen birlik, beraberlik ve kardeşliğin önemine dikkat çekti. Ünal, tek tek tokalaştığı partilerin bayramını kutladı. Anavatan Partililerinde katıldığı bayramlaşma töreninde bir araya gelen partililer, hem hasret giderdi hem de Ramazan Bayramı’nı kutladılar.
Paylaş