havadurum

DP’de yeni yönetim tamam

Demokrat Parti (DP) İl Başkanlığı’nda beklenen yönetim oluşturuldu. Yerel seçimler öncesi harekete geçen DP İl Başkanlığı’nda yeni yönetim kurulu üyeleri belirlendi. 28 kişinin yer aldığı yönetimde profesörlerin yanı sıra işadamları ve kentin önde gelen siyasetçilerinin yer aldığı bildirildi.

737
Çanakkale’de yeniden eski günlerine dönmeye hazırlanan DP İl Başkanlığı’nda, dün akşam saat 10.00 da yeni yönetim kurulu üyeleriyle bir toplantı gerçekleştirildi. Yeni yönetimde yer alan isimler bir araya gelerek parti için önemli kararlar alırken, yerel seçimlere de iddialı bir şekilde gireceklerini sinyallerini verdi.
 
“Partimiz için hareketli günler başlamıştır”
Partiyi şaha kaldırmak için Çanakkale’de yaklaşık bir aydır toplantılar düzenleyen DP İl Başkanı Mehmet Ünal yeni yönetim kurulunu belirlediklerini söyledi. Yeni yönetimde 28 kişinin yer aldığını belirten Ünal, bu isimler arasında profesörlerin yanı sıra başarılı siyasetçilerin bulunduğunu ifade etti. Ramazan Bayramı’nın 2. günü Cumhuriyet Meydanı’nda miting havasında bir bayramlaşma töreni gerçekleştireceklerini de kaydeden Ünal; “DP İl Başkanlığı olarak yeni yönetimimizi oluşturduk. Yönetimde 28 kişi yer alıyor. Partimiz için el birliğiyle mücadele edece-ğiz. DP için artık hareketli günler başlamıştır. Bayramın 2. günü Cumhuriyet Meydanı’nda saat 12.00-16.00 arası miting havasında bir bayram-laşma töreni düzenleyeceğiz” dedi.
Paylaş