havadurum

DP’de Üçpınarlar heyecanı

Demokrat Partilileri, eski bakanlardan Hamdi Üçpınarlar heyecanı sardı. Üçpınarlar`ın adaylığı ile ilgili olarak hafta sonu açıklama yapması bekleniyor.

1643
2014 yerel seçimlerinin belki de en sürpriz atağını Demokrat Parti yapacak. Sağ `emanet` olarak verdiği oyları şimdi geri almanın hesaplarını yapıyor. Daha aylar öncesine kadar unutulma noktasına gelen ve Mehil Fenercigil`in yönetimi devralmasıyla adı tekrar anılmaya başlayan Demokrat Parti, eski günlerine dönmenin hesaplarını yapıyor. Mart ayında gerçekleşecek yerel seçimler öncesinde Çanakkale adaylığı noktasında Çevre eski Bakanı Hamdi Üçpınarlar`a belediye başkan adaylığı teklifi götüren Demokrat Parti`de heyecan giderek artıyor. Demokrat Parti İl Başkanı Melih Fenercigil, Üçpınarların adaylığı ile ilgili olarak, “Eski Bakanımız Hamdi Üçpınarlar’ın Çanakkale’de adaylığı gündemimizdeki yerini koruyor. Hafta sonu itibariyle Sayın Üçpınarlar`in adaylığı ile ilgili son sözü söylemesini bekliyoruz. Seçime her ilçe, belde de kendi adaylarımız ile gideceğiz. İl Genel Meclisi üyelerimiz hazır. Belediye Meclis üyelerimizin çalışmaları devam ediyor. Önümüzdeki yerel seçimlerde iddialı adaylarla çıkacağız. Demokrat Parti`yi 2014 yerel seçimlerinde eski günlerine döndürmek için çalışıyoruz” dedi.
 
“Çanakkale`ye geleceğim”
Kendisine telefon ile ulaştığımız Çevre eski Bakanı Hamdi Üçpınarlar, konuyla ilgili olarak kendisinin bir teşebbüsü olmadığını vurguladı. Üçpınarlar, “Benim bu konuda herhangi bir girişimim yok. Zannediyorum parti teşkilatımızdaki arkadaşlarımızın istek ve arzuları bu yönde. Önümüzdeki günlerde Çanakkale`ye geleceğim. Orada arkadaşlarla görüşüp gerekli açıklamayı yapacağım” dedi.
 
DP gündemi Üçpınarlar`a kilitlendi
Demokrat Parti`de adaylığı yerelde iyiden iyiye konuşulmaya başlayan Çevre eski Bakanı Hamdi Üçpınarlar`ın adaylığı ile ilgili yapacağı açıklama ise merak konusu. Üçpınarlar`ın DP`nin teklifini kabul edip etmeyeceği bilinmez ama, parti teşkilatı içinde heyecan yarattığı bir gerçek. Hafta sonu eski Bakan Üçpınarlar tarafından yapılacak açıklama DP için büyük önem taşıyor.
Paylaş