Doğtaş’ın ‘Yıldızları’ Antalya’da buluştu

Doğtaş Mobilya’nın geleneksel hale getirdiği bayi toplantısı bu yıl 13-14 Kasım’da Antalya Ela Quality Resort Hotel’de gerçekleşti. Her bayisini birer yıldız olarak gören Doğtaş, toplantının konseptini “Stars of Doğtaş” olarak belirledi.

686
Mobilya sektöründe 40 yılı geride bırakan Doğtaş Mobilya’nın yurtiçi ve yurtdışı tüm bayileri, büyük ve sıcak bir aile olmanın verdiği gururla her yıl olduğu gibi bu yıl da bir araya geldi. Toplantıdan bir gün önce yurtiçi-yurtdışı ekiplerinin kıyasıya mücadele ettiği Dünya Karması – Türkiye futbol maçında eğlenceli vakit geçiren bayiler, yurtiçi bayi ve yöneticilerinden oluşan Türkiye ekibinin maçı 5-3 kazanmasıyla şampiyonluk kupasının sahibi oldular.
 
2012 yılı değerlendirmelerinin yapıldığı bayi toplantısında, birlikte kazanılan başarılar kutlanırken 2013 yılı hedefleri ve planları da paylaşıldı. Toplantıda açılış konuşmasını yapan Doğtaş Yönetim Kurulu Başkanı Davut Doğan, mobilya sektörü ile ilgili genel değerlendirmelerde bulunurken; 2011 yılında yüzde 22 büyüyen mobilya sektörünün 2012’de yüzde 7.7 büyüdüğünü, Doğtaş’ın ise geride bıraktığımız 10 ayı yüzde 33 büyüme ile kapattığını belirtti.
 
Doğtaş için 2013’te konsolidede %32’lik büyüme hedefinin revize edildiğini ve yeni açılacak mağazalarla birlikte önümüzdeki yıl %40’lık büyüme hedeflendiğini belirten Doğan; “Doğtaş olarak 2022, yani 50. yılımızda Türkiye’de sektör lideri olmayı hedefliyoruz” dedi. Konuşmasına; “Yaptığımız işler, yakaladığımız başarılar birbirinden değerli ödülleri beraberinde getirdi. Sektörde en beğenilen marka olduğumuzu gururla dile getiriyoruz. Bulunduğumuz konumu korumak ve daha da ileri götürmek için de sizlerle birlikte el birliğiyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz” diye devam eden Doğan; ”Doğtaş Ailesi’nin değerli üyelerini markamızı daha da ileri götürecek tüm çalışmalarda vermiş olduğu destek ve katkı için kutluyor, teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
 
2012 yılının, pazarlama, yurtiçi – yurtdışı satış, kalite, tasarım ve bilgi işlem birim yöneticileri tarafından genel olarak değerlendirildiği ve 2013 yılına ilişkin proje ve hedeflerin paylaşıldığı toplantının kapanış konuşmasını yapan Doğtaş Genel Müdürü İsmail Doğan ise ”Sahip olduğumuz koleksiyonlarımızı dünyanın birçok yerinde tanıtmanın gayreti içerisindeyiz. Sene başından bu yana hem var olduğumuz pazarlarda daha da güçlenerek hem de yeni pazarlara açılarak her geçen gün yeni bir işbirliğine, önemli anlaşmalara imza atıyoruz. Gelişen teknolojinin bütün olanaklarını kullanarak sektörün gelişmesi ve yenilenmesini sağlamanın yanında, mobilya sektörüne yeni bir ses getirmeye çalışıyoruz. Yaptığımız çalışmalarla sadece Türkiye’de değil yurtdışında da Türk mobilyasını kalitesiyle ve modern dizaynıyla öne çıkarmak istiyoruz. Bu süreçte tüm Doğtaş Ailesi’ne katkıları ve çabalarından ötürü teşekkür ediyor, ortak başarılarımızın artmasını ve Doğtaş adına güzel gelişmelerin devamını diliyorum” dedi. Tüm çalışmaların başarılı bir ekip tarafından gerçekleştirildiğinin altını çizen Doğan, Doğtaş çalışanlarını da sahneye davet ederek, bu başarıda emeği geçen herkesi tek tek kutladı. Toplantının sonunda başarılı bayilere ödülleri takdim edilirken, akşam düzenlenen Gala Yemeği’nde sahne alan Orkestra Active konseriyle de eğlenceli bir gece geçirildi. 40’ıncı yılında yüzde 40 büyüme hedefiyle hareket eden Doğtaş, yurtiçi ve yurtdışındaki 200’ü aşkın mağazasıyla Türk mobilyasını dünyada önemli bir konuma getirmeyi amaçladığını bir kez daha ortaya koydu.
Paylaş