havadurum

Dibek Sokak esnafı Başkan’a çıktı...

Vali Güngör Azim Tuna’nın düzenlediği Halk Gününde şikâyetlerini Tuna’ya ileten Dibek sokak esnafı önceki gün de derdini anlatmak için Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’a çıktı. Esnaf ile bir araya gelen Başkan Gökhan, izinler dahilinde esnafın 12’ye kadar canlı müzik yapmaya devam edeceğini belirterek: “Bizi karşınızda değil, yanınızda görün” dedi.

416
 
Bir süreden beri sokaktaki yüksek ses, canlı müzik ve içki tüketimi gibi konularda oluşan şikayetlerden bunalan Dibek Sokak esnafını Belediye Meclis Salonu’nda kabul eden ve basına kapalı gerçekleştirilen toplantıda esnaflar Başkan Gökhan’a “Biz de şikayetçilerden şikayetçiyiz” diyerek duruma çözüm getirmesini istediler.
 
Çanakkale’deki ara sokakların da büyük ve turistik şehirlerdeki gibi cazibeli ve görsel anlamda zengin bir hale getirilmesi amacıyla mücadele verdiklerini belirten esnaf üzerlerinde oluşturulmaya çalışan yüksek ses, canlı müzik ve içki tüketimi gibi konulardan dolayı oluşan baskılarla ilgili şikayetlerini dile getirdi. Başkan Gökhan ise olayların sağduyu ile çözülebileceğini, esnafın da derli toplu bir şekilde, kurallara uygun hareket etmesi gerektiğini belirterek tansiyonu düşürdü. Başkan Gökhan izinler dahilinde esnafın 12’ye kadar canlı müzik yapmaya devam edeceğini belirterek: “Bizi karşınızda değil, yanınızda görün” dedi.
Paylaş