havadurum

Deniz, "Vekillerimizin destekleri ve işbirlikleri ile çalışmaktan onur duyacağız"

848
Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Deniz ve Meclis Başkanı Birol Çetin başkanlığındaki Ticaret Borsası heyeti, Ak Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan ile Ak Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu`nu ziyaret etti. Vekillerle, Türkiye Büyük Millet Meclisinde bir araya gelen heyette Meclis Kâtip Üye Recep Bulut, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Aslı Akgül, Yönetim Kurulu Sayman Üye Ergin Kara, Yönetim Kurulu Üyeleri İsmail Pehlivan, Ruhi Badem ve Ali Atak, Meclis Üyeleri Anıl Kahrıman, Ahmet Uzun, Mehmet Tosun, Nazmi Tok, Sinan Yücel, Şevket Yalçıntekin, TOBB Çanakkale Akademik Danışmanı Prof. Dr. Selahattin Kanten, TOBB Çanakkale Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Orçun Oktay ve Genel Sekreter Sevcan Elver yer aldı. Ak Partili Turan ve İskenderoğlu ÇTB heyetinin ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti dile getirirken Borsa Meclisi`nin yeni döneminin Çanakkale`ye hayırlı olmasını dilediler.
"Vekillerimizle sürekli işbirliği içinde olacağız"
Ticaret Borsası Başkanı Deniz, resmi ziyaret programına ilişkin olarak, "Bugün Ak Parti Grup Başkanvekilimiz Bülent Turan ve Çanakkale Milletvekilimiz Jülide İskenderoğlu`nu Türkiye Büyük Millet Meclisinde bizleri ağırladılar. Meclis üyelerimiz ile birlikte yeni dönem Borsa Meclisini tanıtarak, tarım-hayvancılık sektörüne ilişkin konularda verimli bir görüşme gerçekleştirdik" diye belirtti. Ortak akıl ve işbirliği çerçevesinde şehrin faydasına yönelik çalışmalar gerçekleştireceklerini kaydeden Deniz, "Yeni dönemimizde de Çanakkalemiz ve üyelerimiz adına gerçekleştireceğimiz proje ve çalışmalarda vekillerimizin destekleri ve işbirlikleri ile çalışmaktan onur ve mutluluk duyacağız" diye konuştu. Başkan Deniz son olarak; Ak Partili Turan ve İskenderoğlu`na güzel temennileri ve nazik ev sahipliklerinden dolayı teşekkürlerini sundu. 
 

"Birlik içinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz"
Meclis Başkanı Birol Çetin ise "Ankara programlarımız kapsamında göreve yeni gelen Meclis üyelerimiz ile birlikte milletvekillerimizle bir araya gelerek, kendilerini tanıtmak ve fikir alışverişinde bulunmak istedik. Yeni dönemde gerçekleştireceğimiz çalışmalarımız hakkında bilgiler verdik. Çanakkale ortak paydasında, birlik ve beraberlik içinde önümüzdeki dönemi en verimli şekilde değerlendirme vurgusunda bulunduk. ÇTB Meclisi olarak vekillerimize nazik misafirperverlikleri için teşekkür ederiz" sözlerine yer verdi.
(Nevin Yüksel)
Paylaş