Demirtaş’ın sözcülerinden Yeni yaşam çağrısı

Cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş`ı destekleyen Çanakkale Seçim Koordinasyonu, kentte seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

653
Cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş`ın adaylık programı çerçevesinde yurtdışındaki geniş kapsamlı ziyaretlerinden sonra ülkenin çeşitli bölgelerini il il gezmeye ve umut aşılamaya devam ettiğini belirten Çanakkale Seçim Koordinasyonu yetkilileri; “Zaman darlığı nedeniyle ziyaret edemediği alanları boş bırakıyoruz sanmayın! Halkların, kimliklerin, kültürlerin, dillerin, dinlerin, inançların, emeğin, sistem mağdurlarının, kent yoksullarının, köylülerin, eşitlik, demokrasi ve özgürlük sevdalılarının, renklerin farklılıklarıyla biraradalığının, kardeşliğinin ve eşitliğinin adayı Demirtaş, bizlerin siyasal arenada cisimleşmiş, vücut bulmuş temsili hali. Ve sesimize çığlık, isyanımıza coşku katmaya devam ediyor. Bizler de, onu yalnız bırakmamaya. Çanakkale Seçim Koordinasyonu olarak etkinliklerimiz tüm hızıyla sürüyor. Geçtiğimiz günlerde; ilçe ziyaretlerimize devam ettik, Ramazan Bayramını tüm gönüllülerimizle birlikte kutladık, Truva Atı önünde ve Özgürlük Parkında stantlarımızı kurduk, broşür ve el ilanlarımızı dağıttık, adayımızın fotoğrafının basılı olduğu pankartları astık, demokratik kitle örgütleri ve sivil toplum kuruluşları ziyaretimizi sürdürdük” dediler.
 
“Herkesi destek olmaya davet ediyoruz”
İlerleyen günlerde seçim kampanyası çerçevesindeki faaliyetleri ile ilgili de kamuoyunu bilgilendiren Çanakkale Seçim Koordinasyonu yetkilileri; “4-5-6 Ağustos 2014 tarihlerinde Esenler, Barbaros, Dörtyol, Kepez kıraathanelerinde halk toplantıları (yerler ve saatler daha sonra netleşecek) Adayımız Demirtaş’ın fotoğraflarının yer aldığı aracın Çanakkale’nin tüm sokaklarını turlaması. Umudun ve gerçek muhalefetin adresi, sessizlerin sesi, sistem mağdurlarının dayanışması, ezilen sömürülen halkların, bireylerin dirilme ve toparlanma çabası olmaya devam ediyoruz. Bu tarihsel misyonun ağır yükü omuzlarımızda, biliyoruz. Bizleri sahte ve göstermelik demokrasileriyle yönetmek için yetki isteyip bildiğini okuyanlara, vaad ve kandırmacalar da bulunanlara dersini vermeye hazır mısınız? Halk için halkla beraber, kendimiz için hep birlikte, kaderimizi elimize almaya ve gelecek güzel günleri hep birlikte kurmaya var mısınız? Bizler hayatın her alanındayız, sesimizi yükseltmeye, dileğimizi haykırmaya, meramımızı anlatmaya devam ediyoruz, er geç sağır sultanlar duyacak, kör duvarlar yıkılacak. Herkesi bu onurlu mücadeleye katkı sunmaya, destek olmaya davet ediyoruz. Soframız bereketli, inancımız sonsuz, gelin güneşin sofrasında buluşalım, gerçek eşitliği, demokrasi ve özgürlüğü hep birlikte inşa edelim” dediler.
Paylaş