havadurum

Demirbilek, İYİ Parti'den Belediye Meclis Üyeliği'ne aday adaylığını açıkladı

Nurettin Demirbilek İYİ Parti'den Belediye Meclis Üyeliği'ne aday adaylığını Barbaros Mahallesi Alınteri Kıraathanesi'nde açıkladı.

1673

31 Mart Yerel Seçimleri için süre kısaldıkça, siyasi arenadaki hareketlilik artıyor. Nurettin Demirbilek İYİ Parti'den Belediye Meclis Üyeliği'ne aday adaylığını açıkladı. Barbaros Mahallesi Alınteri Kıraathanesi'nde aday adaylığını açıklayan Demirbilek’i İYİ Parti İl Başkanı Selahattin Yıldızlar, İYİ Parti Çanakkale Belediye Meclis Üyesi Didem Güner, İYİ Parti İl Genel Meclis Üyesi aday adayı Murat Çağlayan il ve ilçe yöneticileri ile üyeler yalnız bırakmadı. İYİ Parti İl Başkanı Selahattin Yıldızlar, “Pençe Kilit Harekatında şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet, yaralı askerlerimize de acil şifalar diliyorum. Burada Nurettin Demirbilek kardeşimizin aday adaylığını açıklamak için bulunuyoruz. Çanakkale’yi sizlerle birlikte daha iyi yönetmek için buradayız” sözlerine yer verdi. İYİ Parti'den Belediye Meclis Üyeliği'ne aday adaylığını açıklayan Demirbilek, “İYİ Parti'nin temel ilkesi olan adalet, demokrasi ve insan haklar doğrultusunda, şeffaf, katılımcı ve etkili bir yönetim anlayışını Çanakkale'mizde hayata geçirmek istiyorum” dedi. Demirbilek’in konuşmasının ardından Pençe Kilit Operasyonunda şehit düşen askerler için dua okunarak, pilav dağıtıldı.

“Herkesin söz sahibi olduğu bir belediye yönetimi için çaba şart edeceğim”

Demirbilek, “Bu kararı alırken, şehrimizin daha yaşanabilir, daha güzel ve daha kalkınmış bir yer olması için elimden geleni yapmaya karar verdim. İYİ Parti'nin temel ilkesi olan adalet, demokrasi ve insan haklar doğrultusunda, şeffaf, katılımcı ve etkili bir yönetim anlayışını Çanakkale'mizde hayata geçirmek istiyorum. Sizlerin beklenti ve önerilerinizi dikkate alarak, herkesin söz sahibi olduğu bir belediye yönetimi için çaba şart edeceğim. Çanakkale'mizi daha yeşil, daha temiz, daha güvenli bir şehir haline getirmek, kültürel ve turistik potansiyelimizi en üst seviyeye çıkarmak için birlikte çalışacağımızdan emin olabilirsiniz. Gençlerimizin eğitimine, kadınlarımızın istihdamına, dezavantajlı grupların yaşam standartlarına yönelik projeler geliştirmek, şehrimizi geleceğe taşımak için üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirmek için buradayım” ifadelerine yer verdi.

“Bu kutlu yolda yürümek için adaylığımı açıklıyorum”

Demirbilek, el birliğiyle Çanakkale'yi daha güzel günlerin beklediği bir şehir haline getireceklerine inandığını ifade ederek, “Bu yolda bana düsen görevi layıkıyla yerine getireceğimden hiçbir şüpheniz olmasın. Siz değerli hemşehrilerimden gelecek olan destek ve önerilere her zaman açık olacağım. Hep birlikte, Çanakkale’mizi daha aydınlık yarınlara taşıyacağımıza inanarak, bu kutlu yolda yürümek için adaylığımı açıklıyorum” sözlerine yer verdi.(Haber Merkezi)

Paylaş