havadurum

ÇTB'ye ‘Vergi Haftası’ ziyareti

35. Vergi Haftası etkinlikleri vesilesiyle Çanakkale Defterdarı Doğan Adıgüzel, Gelir Müdürü Sedat Vatansever, Vergi Dairesi Müdürü Mutlu Arslan ve Defterdarlık yetkilileri Çanakkale Ticaret Borsasını ziyaret etti.

528

Kamuoyunda sağlıklı vergi bilincinin oluşturulması ve toplumun tüm kesimlerine benimsetilmesi amacıyla her yıl şubat ayının son haftası Vergi Haftası olarak kutlanmaktadır. Bu kapsamda 35. Vergi Haftası etkinlikleri vesilesiyle Çanakkale Defterdarı Doğan Adıgüzel, Gelir Müdürü Sedat Vatansever, Vergi Dairesi Müdürü Mutlu Arslan ve Defterdarlık yetkilileri Çanakkale Ticaret Borsasını ziyaret etti.

Yapılan ziyarette, Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Deniz, Yönetim Kurulu Üyesi Ali Atak ve Genel Sekreter Sevcan Elver hazır bulundu.

Ziyarette Çanakkale Defterdarı Doğan Adıgüzel, Vergi Haftası münasebetiyle yapılan etkinlikler hakkında bilgiler aktardı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çanakkale Ticaret Borsası Başkanı Abdullah Deniz, Vergi vermenin kutsal bir görev olduğuna dikkat çekerek, “Vergi bir şehir ve ülke için yatırım demektir. Bizler de; bunun bilincinde olan ve ödedikleri vergiler ile Ülkemizin kalkınmasına katkı sağlayan, topluma sunulan hizmetlerde payı olan Tüm Vergi Mükelleflerimize, mali yapımızın düzeni için yoğun şekilde çalışan tüm Gelir İdaresi Başkanlığı Çalışanlarına, ayrıca mali sistem ve mükellefler arasındaki uyumu sağlayan Mali Müşavir ve Muhasebecilerimize teşekkür ediyor, Çanakkale Defterdarlığımız nezdinde tüm teşkilat mensuplarının Vergi Haftasını kutluyor ve çalışmalarında başarılar diliyorum.” dedi.

Ziyarette, Vergi Haftası etkinlikleri ile mükelleflere yönelik çalışmalar hakkında bilgi paylaşılarak, güncel ekonomik konularda görüş alış verişinde bulunuldu

Ziyaret plaket takdimi ve toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

(HABER MERKEZİ)
Paylaş