havadurum

ÇTB Ekim ayı Olağan Meclis Toplantısı gerçekleştirildi

Çanakkale Ticaret Borsası (ÇTB), Ekim ayı Olağan Meclis Toplantısı'nda tarım ve ekonomi gelişmelerini masaya yatırdı. Ak Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, bu önemli toplantıda yer alarak katkı sağladı.

1077

Çanakkale Ticaret Borsası (ÇTB), Ekim ayı Olağan Meclis Toplantısı'na ev sahipliği yaparak, kentteki tarımsal sanayi üretimi ve ülke ekonomisindeki güncel gelişmeleri masaya yatırdı. Bu önemli toplantıya Ak Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider de katılarak, meclis üyeleriyle fikir alışverişinde bulundu.

Katkıları için teşekkür edildi

Meclis Başkanı Çetin, toplantının açılışında yaptığı konuşmada, Milletvekili Ayhan Gider'in Çanakkale'deki tarım ve tarıma dayalı sanayi sektörüne sağladığı önemli katkılara vurgu yaptı. Gider'in, hem şehirdeki hem de oda ve borsaların TBMM'deki temsilciliğini başarıyla sürdürdüğünü belirten Çetin, "Milletvekilimize, kentimizin sorunlarının çözümü ve projelerin hayata geçirilmesi konusundaki desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.

“Her zaman destek vermeye hazırız”

ÇTB Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Deniz ve meclis üyeleri ile bir araya gelen Milletvekili Ayhan Gider, Borsanın çalışmalarını yakından takip ettiğini ve tarım ile sanayi sektöründe yapılan çalışmaların önemini vurguladı. Gelecekte yapılacak çalışmaların da takipçisi olacağını belirten Gider, her zaman destek vermeye hazır olduğunu ifade etti.

“Çanakkale büyüyen bir şehir”

Başkan Deniz, Çanakkale'nin üretim odaklı büyüyen bir şehir olduğunu vurgulayarak, zenginlikleri ve güçlü yanlarını değerlendirmenin önemine dikkat çekti. Borsa olarak projeleri şehir erkinin desteğiyle hayata geçirmeye çalıştıklarını söyledi. Başkan Deniz, toplantıda ayrıca borsanın çalışmaları, ileriye dönük projeler ve Ekim ayı faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

(Damla Yeltekin)

Paylaş