havadurum

ÇTB Başkanı Deniz, "Birlikte hareket etmeliyiz"

554
Ticaret Borsası Başkanı Abdullah Deniz, Güney Marmara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Abdullah Güç ve Çanakkale Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Hilmi Ercan, Çanakkale Tarım ve Orman İl Müdürü Erdem Karadağ, İl Müdür Yardımcıları Mehmet Sezer ve Latif Candan, Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Şube Müdürü Halil İbrahim Büyükgaga, Kırsal Kalkınma ve Örgütlenme Şube Müdürü Mustafa Nazlım, Balıkçılık ve Su Ürünleri Şube Müdürü V.Seydi Ali Doyuk ve İŞKUR Çanakkale İl Müdürü Mehmet Uğur Yavuz`u ağırladı. 
 
GMKA`ndan ziyaret
Güney Marmara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Abdullah Güç ziyarette, Başkan Deniz ve Yönetimine hayırlı olması temennisinde bulunarak, iyi dileklerini paylaştı. Ziyaret kapsamında GMKA Destek programları ilişkin bilgi alışverişinde bulunuldu. Ticaret Borsasının önemli paydaşlarından birisinin de GMKA olduğunu belirten Ticaret Borsası Başkanı Deniz, iki kuruluş arasında iletişim ve işbirliğinin, şehre ve bölgeye katkı sağlayacak şekilde artarak sürdürülmesini arzu ettiklerini belirtti. Ziyaret Başkan Abdullah Deniz`in Ajans Genel Sekreterinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirmesi ve karşılıklı iyi dileklerin sunulmasıyla sona erdi.
"Çanakkale`ye hep birlikte güzel çalışmalar kazandırabilmenin çabasında olacağız"
Çanakkale Tarım ve Orman İl Müdürü Erdem Karadağ ve şube müdürleri, Çanakkale SGK İl Müdürü Hilmi Ercan ve İŞKUR Çanakkale İl Müdürü Mehmet Uğur Yavuz, Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Deniz nezdinde tüm yönetime hayırlı olması temennisinde bulunarak, çalışmalarında başarılar dilediler. Bir şehirde yer alan kurum kuruluşların birlikte uyum içerisinde çalışmasının önemine değinen Başkan Deniz, "Hepimizin amacı ortak. Şehrimiz ne kadar adından söz ettirir, ne kadar iyi yerlere gelirse bizler o kadar mutlu oluruz. Bu doğrultuda hepimiz mensubu olduğumuz kurumlarda elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Fakat bu tek başına yeterli değil. Kendi içimizde olduğumuz kadar kurum kuruluşlar arasında da uyumu yakalamalı birlikte hareket etmeliyiz" sözlerine yer verdi. Ziyarette ayrıca kentin tarımsal ekonomisi, Kırsal kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı kapsamında Ekonomik yatırımlar ve Kırsal Ekonomik Altyapı yatırımları Hibe Başvuruları, SGK ve İŞKUR Destekleri ayrıca güncel konular hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Ziyaretleri için Kurum Müdürlerinin hepsine ayrı ayrı teşekkür eden Başkan Deniz, "Dün olduğu gibi bundan sonra da İlimizin önemli paydaşları olarak Çanakkale`ye hep birlikte güzel çalışmalar kazandırabilmenin çabasında olacağız" ifadelerine yer verdi.
(Atilla Akın)
Paylaş