havadurum

ÇTB Başkan Deniz, Marmara Bölgesi İstişare Toplantısı'nda

TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu'nun ev sahipliğinde gerçekleştirilen Marmara Bölgesi İstişare Toplantısı'nda, bölgenin ekonomik ve ticari sorunları masaya yatırıldı. Çanakkale Ticaret Borsası Başkanı Abdullah Deniz, toplantının verimli geçtiğini belirtti.

1439

TOBB Marmara Bölgesi Oda ve Borsaları Yönetim Kurulu Başkanları, ekonomik ve ticari konuları görüştü. TOBB'un çalışmalarına ilişkin sunumun yapıldığı toplantıda, Marmara Bölgesi'nde yer alan Oda ve Borsa Başkanları, bölgenin sorunlarına çözüm aradı. Toplantıya Çanakkale Ticaret Borsası Başkanı ve TOBTİM Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Deniz de katıldı. Toplantının açılışında konuşan TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu, Marmara Bölgesi'nin Türkiye ekonomisinin lokomotifi olduğunu belirterek, bölgedeki Oda ve Borsaların daha fazla proje üretmesi gerektiğini vurguladı. Hisarcıklıoğlu, yeni kurumsal kapasite inşa etme sürecini ve hizmet kalitesini artırmak için yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verdi. Toplantıda ayrıca, bölgenin ekonomik, ticari, bölgesel ve sektörel sıkıntıları hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Oda ve Borsa Başkanları, bölgenin kalkınması için önerilerde bulundu.

Başkan Deniz: "Çok Verimli Bir Toplantı Geçirdik"

Çanakkale Ticaret Borsası Başkanı Abdullah Deniz ise toplantının ardından yaptığı açıklamada, "TOBB Başkanımız Sayın M.Rifat Hisarcıklıoğlu başkanlığında gerçekleştirdiğimiz Bölge Toplantısında, Marmara Bölgesi'nde yer alan başkanlar olarak ile Bölgemizin ekonomik, ticari, bölgesel ve sektörel sıkıntıları hakkında görüş alışverişinde bulunduk. Çok verimli bir toplantı geçirdik. Bu toplantı, yerel kalkınmanın itici gücü olan Oda ve Borsaları bir proje fabrikası haline getirmeyi amaçlamaktadır. Yeni kurumsal kapasite inşa etme sürecini ve hizmet kalitesini artırmak için yapılacakları istişare ettik." dedi. Toplantının sonunda, TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Oda ve Borsa Başkanlarına teşekkür ederek, birlik ve beraberlik mesajları verdi.

(Haber Merkezi)

Paylaş