havadurum

“Çok Güldük Ağlamayalım” Çanlı tiyatro severler ile buluştu

Çanlı tiyatro severler önceki akşam Çan Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi’nde sahnelenen Çok Güldük Ağlamayalım isimli esere yoğun ilgi gösterdi.

776

Morris Tiyatro Sanat Topluluğu'nun son zamanlarda en çok beklenen tiyatro oyunlarından biri olan yazar ve yönetmenliğini Abdurrahman Tutar'ın yaptığı "Çok Güldük Ağlamayalım", Çan Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezinde sahnelendi.

Çanlı tiyatro severlerin büyük ilgi gösterdiği oyun. İzleyiciyi hem mizaha hem de drama doyurdu. Oyun, içinde barındırdığı hava, orman, işçi, çocuk, çocuk gelin, suskunluk, hayvana şiddet, deprem, şehit, kadına şiddet gibi toplumsal meseleleri cesurca işleyerek izleyicileri derin bir düşünceye sevk etti seyirciler gözyaşlarına hâkim olamadı. Özellikle Hayvana Şiddet, deprem, kadına şiddet, şehit konusu yoğun alkış ve gözyaşlarına sebep oldu.

Çan Halk Eğitimi Müdürü Burhan Ayvaz oyun sonunda oyunculara sertifika vererek yönetmen Abdurrahman Tutar ve ekibini tebrik etti.

Morris Sanat Oyuncularına ve Yönetmene Plaket;

US Ajans sahibi Umut Sever, Ra Art Stüdyo sahibi Rabia Yumuşak, Garage 17,5 sahibi Ali Osman Kurt; Morris Sanat oyuncuları ile beraber yönetmen Abdurrahman Tutar ve emeği geçen ekip arkadaşlarına Plaket verdiler.

(HADİYE AYŞE İRİM)
Paylaş