havadurum

Çocuk Kültür Evi'nden "Yıl Sonu Konseri"

Genç yeteneklerin performanslarıyla renklenecek olan bu etkinlik, 1 Haziran 2024 Cumartesi günü saat 19.00'da Çanakkale Belediyesi Kültür Merkezi Salonu'nda gerçekleşecek.

912

Çanakkale'nin kültürel ve sanatsal gelişimine katkı sağlayan Çocuk Kültür Evi, bir yıl boyunca özverili çalışmalarına devam etti. Bu kapsamda, katılımcılarının emekleriyle hazırlanan etkileyici "Yıl Sonu Konseri", 1 Haziran 2024 Cumartesi günü saat 19.00'da Çanakkale Belediyesi Kültür Merkezi Salonu'nda gerçekleşecek.

Genç yetenekler sahne alacak

Çocuk Kültür Evi'nin öğrencileri, uzun bir hazırlık sürecinin ardından sahneye çıkmaya hazırlanıyor. Konserde, Çocuk ve Gençlik Orkestrası, Ritim Grubu ve Bireysel Çalgı Programı öğrencilerinin performanslarıyla salon renklenecek. Öğrenciler, sanat dolu atmosferde yeteneklerini sergileyerek izleyicilere unutulmaz bir gece yaşatacak.

Tüm kentliler davetli

Çocuk Kültür Evi'nin yıl boyunca yapılan çalışmalarının bir yansıması olan bu muhteşem konser, kent sakinlerine unutulmaz anlar yaşatacak. Çocukların ve gençlerin sanata ve kültüre olan ilgisini artırmayı hedefleyen etkinlik, Çanakkale Belediyesi'nin destekleriyle gerçekleşecek.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş