CHP'li Ural; "Tüm ilçeler 'Tamam' diyor"

794

 24 Haziran’da yapılacak olan seçimlere 2 gün kala, siyasi partiler seçim çalışmalarına hız verdi. Siyasi parti Milletvekili adayları, seçim çalışmalarını ilçe ve köylerde sürdürdüler. CHP 27’nci Dönem Çanakkale Milletvekili adayı Metin Ümit Ural, seçim çalışmalarına Ayvacık ve Bayramiç ilçelerinde devam etti. Ayvacık’ın Yeşilyurt, Nusratlı ve Arıklı köylerini ziyaret eden Ural’a, Küçükkuyu Belde Örgütü ve Belediye Başkanı’da katıldı. Ardından Bayramiç ilçesine ziyaret gerçekleştiren Ural, burada vatandaşlarla bir araya geldi. Bayramiç halkının yol bakımına muhtaç ve emeklerini alamadığını söyleyen Ural, ancak umutlarının yüksek olduğunu söyledi

 
“Ayvacık, Tamam”
Ayvacık ilçesine ziyaret gerçekleştiren CHP Milletvekili adayı Ural; “Ayvacık İlçe Örgütümüzle birlikte Esnaf ve pazarcı esnafımıza hayırlı işler diledik, Küçükkuyu Belde Örgütümüz ve Belediye Başkanımızın katılımlarıyla Yeşilyurt, Nusratlı ve Arıklı köylerimizde insanımızla kucaklaştık, Arıklı halkı bizi bağrına bastı, çoluk çocuk, kadın erkek ‘Artık Tamam’ diyor. Samimiyetleri ve coşkuları için sonsuz teşekkürler” dedi. 
 
“Vatandaşlar emeklerini alamıyorlar ancak umutları yüksek”
Bayramiç halkı ile bir araya gelen Ural, vatandaşların ‘Artık Tamam’ dediğini söyleyerek; “Bayramiç İlçemiz bizi kucakladı. Biz de onlara ‘Artık Tamam’ demelerine destek olduk. Yoğun geçen çalışmada İlçe Örgütümüze, Kadın Kollarımıza, bizleri kucaklayan halkımıza, esnaf ve sanatkarlarımıza, Sarıdüz ve Koşuburnu köy halkına teşekkür ediyoruz. Yolları bakıma muhtaç, emeklerini alamıyorlar, ekonomileri kötü ancak umutları yüksek. Destekleri tam, ‘Millet İçin Geliyoruz’u kabul etmişler, ‘Artık Tamam ve Cumhurbaşkanımız Muharrem İnce’ diyorlar” dedi. 
(Baykal Sağlam)
Paylaş