havadurum

CHP'li Erkek görevini devretti

28 Mayıs'ta ikinci turu gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ardından Cumhuriyet Halk Partisi A Takımı'nda değişikliklere gidildi. CHP'nin MYK üyelerinin değişmesinin yansıra önceki dönem Çanakkale Milletvekili olan Muharrem Erkek görevini devretti.

1731

28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ardından Cumhuriyet Halk Partisi MYK üyeleri istifa etti.İstifalarından ardından Kılıçdaroğlu başkanlığında düzenlenen MYK Toplantısı`nda yeni A Takımı açıklandı. 5 sene boyunca CHP Genel Başkan Yardımcılığı yapan Muharrem Erken görevini Türkiye Büyük Millet Meclisi Üyesi Zeynel Emre`ye devretti. Konuya ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Erkek; "Bugüne kadar "hak, hukuk, adalet" mücadelesini bir an olsun bırakmadan, üzerime düşen sorumluluğu layığınca yerine getirmeye çalıştım" dedi.

Erkek; "Üzerime düşen sorumluluğu layığınca yerine getirmeye çalıştım"
Görevini Zeynel Emre`ye devreden Muharrem Erkek, bundan sonraki süreçte de bu mücadelenin bir parçası olmaya devam edeceğini belirterek; "5 yıldan uzun bir süre CHP Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevini yürüttüm. Bugün itibariyle görevimi bir başka yol arkadaşıma, değerli meslektaşım Zeynel Emre`ye devrediyorum. Adalet yürüyüşünde yanında olmaktan onur duyduğum Genel Başkanıma, birlikte görev yaptığım çalışma arkadaşlarıma, Genel Merkez çalışanlarımıza ve tüm partililerimize teşekkürü bir borç bilirim. Bugüne kadar "hak, hukuk, adalet" mücadelesini bir an olsun bırakmadım, üzerime düşen sorumluluğu layığınca yerine getirmeye çalıştım. Bundan sonra da aynı anlayışla, CHP üyeliğinin onurlu bir toplum hizmeti olduğu inancıyla, Partimizin bayrağını dalgalandırmaya ve onu daha yukarılara taşımaya kararlılıkla devam edeceğim. Merkez Yönetim Kurulumuzda görev alan tüm yol arkadaşlarımı yürekten kutluyor, yeni görevlerinde başarılar diliyorum" dedi.
(Damla Yeltekin)

Paylaş