havadurum

CHP yerel seçimlere hazır

CHP İl Başkanı Hamza Karagöz Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)olarak 27 Ekim 2012 yerel seçimlerine dört koldan hazırlandıklarını söyledi.

543
24`üncü dönemin 3`ncü yasama yılında MHP ve AKP’nin mecliste verdiği ortak önerge sonrasında 27 Ekim yerel seçim tarihinin belirlendiğini ifade eden Karagöz: “CHP örgütü olarak genel anlamda seçimi kazanmaya yönelik çalışma içindeyiz” dedi.
 
CHP İl Başkanı Hamza Karagöz 29 Eylül tarihinde Assos’ta CHP milletvekillerinin ve ilçe başkanlarının katıldığı bir toplantı gerçekleştirdiklerini kaydederek 2014 stratejik planı çerçevesinde çalışmalara hızla devam ettiklerini belirtti. Sandık sorumlularının ve sandık görevlilerin de hazırlanma sürecine girdiğini belirten Karagöz Balıkesir örgütü ile birlikte ortak 12 Ekim tarihinde parti içi eğitimi başlatacaklarını söyledi.
 
Parti çalışmaları hakkında bilgi veren İl Başkanı Hamza Karagöz: “Gidilmeyecek hiçbir yer, hiçbir belde, hiçbir ilçe ve köy bırakmayacağız” diyerek yerel seçim öncesi yoğun bir çalışma programı içine girdiklerini belirtti. Karagöz; “Her koldan yerel seçimlere hazırlanıyoruz” dedi. Geride bırakılan AKP Kongresini de gazetemize değerlendiren CHP İl Başkanı Hamza Karagöz AKP’nin tek kelimeyle show yaptığını söyledi.
 
Basın mensuplarının bir kesiminin kongreye alınmamasını eleştiren Karagöz bunun bir ayrımcılık olduğunu belirtti. Karagöz: “Kim yaparsa yapsın, bu bir ayrımcılıktır. Yapılan doğru değildir. Basına her türlü özgürlük imkanının sağlanması gerekir. Bizi eleştirseler dahi basına tahammüllü olmak zorundayız” dedi.
Paylaş