havadurum

CHP Yeni Gençlik Kolları ziyaretlerine devam ediyor

950
Geçtiğimiz hafta göreve gelen CHP İ Gençlik kolları yeni yönetimi ziyaretlerine devam ediyor. CHP Gençlik Kolları Başkanı Tuğberk Güzel ve Yönetim Kurulu üyelerinin katılım gösterdiği ziyaretler, Çanakkale merkezin ardından ilçelerde devam etti. Güzel ve Yönetim Kurulu üyeleri CHP`li Ayvacık Belediye Başkanı Mesut Bayram ve Bayramiç Belediye Başkanı Mert Uygun`u ziyaret ettiler. Gençlik kollarına İlçe Yönetim Kurulları ve Gençlik Kolları Başkanları da eşlik ettiler. 
CHP Gençlik Kolları düzenlenen ziyaretlerle ilgili şu paylaşımlarda bulundu; 
"Ayvacık İlçe Başkanımız Emre Öz ve İl Genel Meclis Üyemiz Nizamettin Akça`nın eşliğinde, İl Gençlik Kolları Yönetimi olarak Ayvacık Belediye Başkanı Sn. Mesut Bayram`ı makamında ziyaret ettik. Kendilerine misafirperverlikleri ve güzel hediyesi için teşekkür ederiz."
"Bayramiç İlçe Başkanımız Seyhan Palaz ve Bayramiç İlçe Gençlik Kolları Başkanımız Salih Eren ve yönetimi eşliğinde Bayramiç Belediye Başkanımız Sn. Mert Uygun`u makamında ziyaret ettik. Yeni yönetimimize başarılar dileklerinde bulunan Sn. Mert Uygun`a misafirperverliği için teşekkür ediyoruz."
Cumhuriyet Halk Partisi Çanakkale İl Gençlik Kolları Yönetimi olarak Bayramiç İlçe Başkanımız Seyhan Palaz`ı ve İlçe Gençlik Kolları Başkanımız Salih Eren ve yönetimini ilçe binamızda ziyaret ettik. İlçe yönetimimize ilgilerinden ve misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyoruz"
(Haber Merkezi)
Paylaş